Показване на 1–24 от 970 резултата

ПОДРЕДИ ПО

Аксесоари за риболов на шаран

Аксесоарите за шаранджийски риболов са много важен елемент за успешното протичане на улова. Сред основните принадлежности и екипировка се нареждат калъфите за въдици, pva продуктите, ракетите за захранване и др.

Сред останалите нужни за всеки рибар аксесоари са сигнализаторите и обтегачите. Първите представляват начин за индикиране на кълването, а задачата на вторите е да държат линията изпъната, за да бъде то отчетено от сигнализатора. Обтегачите се разделят на различни видове (хенгери, суингъри и др.), но изборът на модел зависи изцяло от предпочитанията на рибаря.

Какви аксесоари за шаранджийски риболов ще откриете в hook.bg

В риболовен магазин hook.bg ще намерите разнообразие от аксесоари за шаранджийски риболов.

Обтегачът за шаранджийски риболов Starbaits Light Green реагира веднага при улов, като започва да свети през цялото време на активация на сигнализацията. По този начин моделът осигурява допълнителен комфорт и видимост особено ако ловите риба през нощта.

Регулируемостта на тежестта и съпротивлението ви позволява както да персонализирате устройството, така и да го настройвате по начин, отговарящ на предпочитанията и вкусовете Ви.

От друга страна, с комплект за шаранджийски риболов като Preston Offbox 36 – Bucket And Bowl Set ще имате всичко необходимо, когато се отправите на следващото риболовно приключение. Моделът включва кофа за захранка и аксесоари, като се отличава с многофункционалност, удобство и универсалност. Кофата разполага с капак, леген и ринг за прикачване, както и качествено сито. Preston Offbox 36 предоставя и различни по големи вложки, които ще паснат на платформата Ви независимо от размера ѝ.

Изберете качествени продукти за шаранджийски риболов от hook.bg

Станете част от общността на hook.bg и разгледайте нашите предложения, за да закупите най-подходящите принадлежности за риболовните ви дейности.

Възползвайте от достъпните ни цени и промоции. Освен онлайн можете да пазарувате във физическите ни магазини, да поръчате по телефон или през Facebook, като предлагаме и опцията за бърза поръчка.

При поръчка на непромоционални продукти с обща стойност над 50 лв получавате безплатна доставка.

При въпроси не се колебайте и се свържете с нас, за да получите професионални съвети от нашия екип, независимо дали сте любител или вече опитен рибар.

Hook.bg — на една кука разстояние!