Гумени стопери за стръв BLACK CAT Bait Stop 15mm

Здрави гумени ограничители за фиксиране на куката към стръвта.Дължина: 15ммДиаметър: 15ммБрой: 10 броя..

6.80лв.

Живарник за стръв BLACK CAT Bait Keeper

Малка, компактна мрежа за поддържане на жива стръв и др. свежа и близо до вашата лодка. С пръстен за плаваемост, за да го държите изправен и плуващ. Може да се затвори отгоре.Диаметър: 55смВисочина: 7..

92.00лв.

Кльонк BLACK CAT Catfish Clonk Deep Water

Специален клцьонк за сом за дълбочини от 5 до 20 m. Кльонкът създава невероятно силни вълни на натиск.Дължина: 37см..

63.00лв.

Кльонк BLACK CAT Catfish Clonk Shallow Water

Специален кльонк за сом за използване в тихи води с дълбочина до 6 m.Дължина: 37см..

63.00лв.

Маркер за риболов на буй BLACK CAT Marker Buoy

Надуваема шамандура за риболов с монтаж на буй, с видимо предупредително знаме отгоре. Няколко уши за връзване позволяват шамандурата да се използва гъвкаво в реки и езера. На дъното на шамандурата им..

37.20лв.

Плавници BLACK CAT Belly Boat Fins

Дълги и широки перки със силна издръжливост за впечатляващ трансфер на мощност във водата. Регулируемата лента за петата се прилепва перфектно към водната обувка на риболовеца и осигурява сигурно задъ..

156.70лв.

Плувка за риболов на сом BLACK CAT Bottom Float

Противооплитаща стрела с вградено плаващо устройство за риболовци на брега. Долната плувка включва здрав вирбел за закрепване на тежки поводи или тежести и е вързана към основната линия над водача. То..

19.50лв.

Плувка за риболов на сом BLACK CAT Propeller U-Float X-Strong

Кръстникът, когато става въпрос за представяне на живи примамки, мъртви примамки или гроздове лобови червеи точно от дъното. X-Strong Propeller U-Float е машинно обработен в едно цяло, което го прави ..

14.60лв.

Проходилка BLACK CAT Battle Boat Set

Най-добрият комплект за професионалисти! Състои се от Battle Cat Bellyboat с всички екстри, комбинирани с мощния електрически мотор BC 2400. Чисто новата бойна лодка Black Cat е изработена от изключит..

1763.00лв.

Светеща антена BLACK CAT Cat Light Depot 45mm

Cat Light Depot осигурява светлина за върхове на въдици, шамандури и плувки за нощен риболов. Комплект изключително ярки светещи пръчици в универсална кутия. Екологично чист и готов за употреба от Cat..

17.60лв.

Силиконови стопери BLACK CAT Silicon Stopper - Oval

Здрави силиконови стопери с помощта на резба за гъвкаво и променливо закрепване и фиксиране на подводни плувки върху лидера.Размер - 7мм - 10 броя..

6.80лв.

Троен вирбел BLACK CAT HD 3 way swivle

Специален трипосочен вирбел със сачмени лагери, за каменни монтажи и свободен стил.Дължина: 80ммТегло на счупване: 100кгБрой: 1..

12.00лв.

Челник BLACK CAT Night Vision 1500

Акумулаторно фенерче за риболовци. С натискането на един бутон риболовецът може да превключи от ярка, бяла светлина за ясно и далечно виждане през нощта към червена за незабележимо изваждане на рибата..

54.80лв.

Щипки за стръв BLACK CAT Baitclips

Щипките за стръв са идеални за закрепване на риба за стръв, пиявици и червеи на косъм директно над единична кука или тройка. Просто закачете щипката върху косата и нанижете рибата стръв, пиявиците или..

6.00лв.
Показани са от 1 до 15 от общо 15 резултата (1 страници)