• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Аксесоари за захранване

Ракета за захранка размер голям..

12.00лв.

FOX Camo Bucket 17 литра - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

Здрав дизайн, метална дръжкаПерфектна за пренасяне на вашата стръв.Квадратна форма.Оформена в уникален камуфлажен модел на FOXПредлага се в три размера 5 литра, 10 литра и 17 литра..

11.45лв. 14.30лв.
Катапулт RADICAL Groundbait Blaster - Шаранджийски риболов
-20%

Какво да направите, ако мястото за хранене не е на разстояние за загребване, лодка за стръв и надуваема лодка са забранени и все пак искате да захраните бали със захранка? Това е мястото, където Groundbait Blaster влиза в игра. С този инструмент можете ле..

7.90лв. 9.90лв.
FOX Rangemaster Carbon 20мм - Ракети Кобри и Прашки
-20%

Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качеств..

170.90лв. 213.60лв.
Кобра FOX RANGEMASTER PLASTIC 20mm - Шаранджийски риболов
-20%

Кобра за захранване Fox Rangemaster Throwing Stick Plastic. Кобрата е изработена от много здрава, издръжлива, лека и гъвкава пластмаса. Дизайн CAD, който е разработен специално за далечни и точни замятания. Кобрата е снабдена с противохлъзгаща и удоб..

34.50лв. 43.10лв.
Fox Spod Bucket strap Spod Bucket strap Колан-стойка за кофа - Шаранджийски риболов
-20%

..

23.50лв. 29.40лв.

..

25.40лв.

Шаранджийска кофа + леген Starbaits 33LШаранжийска бака за риболов на Starbaits с допълнителен леген! Предназначена е за по-големи количества миксове, царевица, подхранка или протеинови топчета. Снабдена е и с капак за предпазване от слънчева светлина или..

37.80лв.

Кофа BROWNING Groundbait Bucket - 17l - Фидер риболов
-20%

Благодарение на размерите си, тази кофа е идеалният аксесоар за смесване на захранка. Съвпадащите сита се предлагат по желание в гамата на Browning...

30.00лв. 37.50лв.
Кофа RADICAL Camo Bucket 10 литра -
-20%

Камуфлажна кофа с капак - 10 литра...

14.30лв. 17.90лв.

В съответствие с тенденцията на RidgeMonkey за ефективност и удобство, Compact Bucket System не е обикновено място за съхранение. Предлага се снабдена с подвижна плитка вътрешна тава, допълнително разделена на три отделни секции и включваща собствен капак..

37.22лв.

Здрав дизайн с метална дръжкаПерфектна за носене на храни Квадратната форма я прави по-лесна за подреждане, а също и за съхранение в колатаОформен в черно с червено лого SpombРазмери 17 литра, пасват перфектно на стойките за кофа Spomb...

26.00лв.

AVID CARP Camo Bucket 10L кофа - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

..

17.60лв. 22.00лв.

Идеален за загребване на бойли, пелети, червеи, миксове от частици и други, разбъркване на вашия спод микс или за зареждане на сподове, спомбове, лодки за стръв и други устройства за доставяне на стръв, като същевременно поддържа ръцете ви идеално чисти.С..

11.00лв.

Лопатка за захранване с удобна дръжка за сигурен захват. Идеална за масирано захранване на риболовното петно...

16.80лв.

Маркер AVID CARP Marker Float Kit - Шаранджийски риболов
-20%

Съдържа всичко необходимо, за да започнете да намирате релеф. Продуктите в комплекта са проектирани и разработени да работят заедно и ще ви позволят да разберете какво точно е коритото на езерото пред вас.1x Плувка за маркер1x 3oz олово за маркер1x 4oz ол..

25.05лв. 31.30лв.
Маркер AVID CARP Compact Marker Float Kit - Шаранджийски риболов
-20%

Изключително полезен и практичен маркер сет, подходящ за проучване на дъното и условията на риболов. Avid Compact Marker Float Kit е предназначен за проучване на релефа и типа на дъното, както и на дълбочината. Маркерът е с дължина 15 см, изработен от..

23.45лв. 29.30лв.

Мека кофа RidgeMonkey Perspective Collapsible Bucket 10l..

29.00лв.

FOX BUCKET INSERT - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

Дизайн с три отделения за компактно и подредено съхранение на ракети, PVA торбички, стръв и аксесоари.Органайзера FOX BUCKET INSERT разполага с формована ръкохватка за лесно отстраняванеРазмерът пасва на кофи Fox / Spomb 17 литра.Посочената цена е само за..

7.90лв. 9.90лв.

Плувка за ракета за захранка SpombПредлагат се по 2бр в опаковка..

4.00лв.

Прашка FOX Power Guard Rangemaster Method Pouch - Фидер и Плувка
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаРазполага с патентован защитник на кокалчетатаФиксиращите елементи на въртящата се глава ..

32.80лв. 41.00лв.
Прашка Fox Multi Pouch Catapult - Ракети Кобри и Прашки
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаЕднокомпонентна монококова полимерна рамкаКапковиден профил на дръжката за предотвратяван..

27.20лв. 34.00лв.
Прашка FOX Rangemaster Powergrip Method Catapault - Фидер и Плувка
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаФормованата торбичка Method предотвратява смачкване на топката за стръв, когато е под нап..

27.20лв. 34.00лв.
FOX RANGEMASTER POWERGUARD MULTI POUCH CATAPULT - Шаранджийски риболов
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаРазполага с патентован защитник на кокалчетатаФиксиращите елементи на въртящата се глава ..

32.80лв. 41.00лв.
Ракета за захранване KORUM Boppers - Шаранджийски риболов
-20%

Най-добрият капкомер за стръв. Korum Bopper разполага с уникална система за тежести, при която сменяеми тежести могат да се използват за регулиране на скоростта на гмуркане и теглото на Bopper. Това работи с вътрешен порт за зареждане, скрит в конуса на н..

23.50лв. 29.39лв.

..

7.00лв.

..

7.00лв.

Ракета за захранка размер Среден..

12.00лв.

Ракета Impact Spod-Large - Аксесоари
-20%

Impact Spod на Fox се появява след 3-годишни проучвания, разработки и безброй часове полеви тестове. Ракетата притежава набор от уникални характеристики, които я отличават от останалите аксесоари за позициониране на захранка. Дизайнът на ракетата позволяв..

26.65лв. 33.30лв.

Скачайки в едно ново ниво на точност и дистанция, Dot Spod е продукт, с който Nash се гордее. Dot Spod  винаги освобождава вашата храна при удар, дори когато е подрязан или паднал настрани. Плаващ, бързо изтеглящ се и бързо зареждан с една ..

33.00лв.

Показани са от 1 до 30 от общо 46 резултата (2 страници)
Аксесоари за захранване