• Производител
    0

Аминокиселини

L-аланин хидрохлорид на прах (чист)L-аланин е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини на шарана. Той подпомага метаболизма на използването на глюкоза за енергия, наред с други роли. Той е силно концентриран в мускулната тъкан. Не са..

26.00лв.

L-аланин хидрохлорид на прах (чист)L-аланин е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шаран. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, наред с други роли. Той е силно концентриран в мускулната тъкан. Не само ..

10.90лв.

L-Аргинин hcl на прах (чист)Аргининът е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шараните и сомовете. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, подобрява имунната система, помага за освобождаването на хормони на растежа..

10.90лв.

L-валин на прах (чист)Това е необходима добавка в HNV стръв. L-валинът е важен за метаболизма и поддържането на азотния баланс. Ще подобри аборта на въглехидратите, помага на имунната система на рибите като цяло.Това е една от трите аминокиселин..

26.00лв.

L-глутамин на прах (чист) L-глутамин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Също така месоядни риби, като сом, щука и др., имат вкус към тази аминокиселина. Глутаминът произвежда глутаминова киселина, когато се усвоява. L-глутаминът е нее..

29.90лв.

L-лизин хидрохлорид на прах (чист)Това е най-добрият механизъм за подаване сред аминокиселини. Счита се за най-необходимата аминокиселина за шарана в балансирана или с висока хранителна стойност стръв. Добавянето на правилните аминокиселини ще н..

18.90лв.

L-пролин на прах (чист)L-пролин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Това е основно изискване за рибите като цяло. Той е естествен стимулант, тъй като е едно от най-разпространените вещества, намиращи се в естественото му местообита..

14.90лв.

Зимно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода: <14 o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилн..

69.90лв.

Зимно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода: <14 o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилн..

19.90лв.

Креатин на прах (чист)Стимулант, много добре познат в света на културизма. Това е органична киселина, която директно засилва снабдяването с енергия на мускулите и нервните клетки. Шаранът и рибата като цяло ще станат много енергични и ще се чувс..

18.90лв.

Лятно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода от около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилната ами..

69.90лв.

Лятно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода с температура около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на пра..

19.90лв.

Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата (1 страници)
аминокиселини, аминокиселини за изработка на протеинови топчета