Шаранджийска въдица AVID CARP Exodus Pro 12ft

147.00лв.

Налично

  • Производител: AVID CARP
  • Код: A0460021

Налични опции

  • 12ft/3.00lb12ft/3.00lb (147.00лв.)

Гамата Exodus е известна с изключителна производителност, превъзходно качество и изключителна стойност за парите. Последните технологични постижения позволиха следващото поколение, Exodus Pro. Качеството не винаги трябва да има цена.

Въдиците Exodus Pro са изградени върху високомодулен, лек карбонов бланк и завършени с 3k сплитане, което ги прави привлекателни за тези с ограничен бюджет.
Гамата е дом на две 10-футови пръчки от 3lb, което е идеално за дебнене и риболов в малки води и 3,5lb, което е идеално за ситуации на удар и задържане или за по-големи приложения.
10-футовата Spod/Marker въдица допълва 10-футовата гама, предлагайки перфектната въдица за приложение за тези, които предпочитат да използват по-къси пръчки или където пространството е ограничено.
Те допълват няколко 12-футови пръчки в 3lb, 3,25lb и 3,5lb, както и комбинирана въдица Spod & Marker, така че независимо от вашите изисквания или предпочитания, има въдица от гамата Exodus Pro за вас.
Всички въдици Exodus Pro са завършени с висококачествени фитинги, непретенциозни графики, скоби за въжета, лазерно гравирани задници и висококачествен карбон.
Въдиците Exodus Pro имат отчетливо замятане и бързо възстановяване, нещо, което преди беше трудно да се намери с въдици на тази цена.
Действието за игра на риба е отзивчиво, но много прощаващо под върха, което ви дава максимален контрол и надмощие срещу вашата кариера.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър