За друг риболов - 0898 590963; За риболов на шаран - 0898 536605

CCMOORE Liquid Tuna L030 500ml

37.00лв.

Налично

  • Производител: CC MOORE
  • Код: CCMOORE Liquid Tuna L030 500ml

След няколко години отсъствие сме развълнувани, че можем да кажем, че легендарният рибен протеин "L030" се възражда .....

Известен в началото на 2000-те години от топ рибари и компании, примамливи, които признават и се възползват от невероятните си сили за привличане на риба като съставка на течност, течна храна и потапяне на стръв, L030 (Marine Paste / Marine Amino Compound) бързо печели репутация на най-успешните течности, използвани някога в производството на шаран и едри рибни примамки. Доставяна от производителя на оригиналния L030, тази изключително атрактивна, богата на хранителни вещества течна храна е разтворим екстракт от рибен протеин, който се получава изцяло от чист тунец, което означава, че не е само сравнимо с оригиналния продукт L030 по отношение на соли, протеини, аминокиселини и др., но също така притежава феноменален вкус, аромат и омега масла, свързани с продуктите от риба тон, което ги прави толкова привлекателни.

Като хидролизиран и с чист рибен произход, риба тон L030 има дълбок, дрожден, рибен вкус и аромат и високо съдържание на сол, което представлява друг ефективен източник на целогодишно привличане на апетит и риба, търсеща хранителни вещества (напр. Преди и след размножаване и по време на естествено изчерпване на храната).

Туната L030 има съдържание на протеини над 50%, което поради естественото си съдържание на вода е изключително рядко за течните продукти и доставя изобилие от всички необходими аминокиселини, необходими за шарани и едри риби.

Tuna L030 е направена от чист тунец, който се хидролизира, за да повиши усвояемостта му, като гарантира, че е силно разтворим и лесно използван от рибите при всички температури на водата - жизненоважен атрибут, който го прави толкова мощен, както целогодишен хранителен стимулант.

Туната L030 не съдържа никаква добавена вода, разредители, консерванти или други продукти, които могат да намалят нейната концентрация и ефикасност; Той е дебел, плътен, естествено консервиран в собственото си съдържание на сол и, както може да се каже по съдържание на протеин, е 100% чист.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър