Промо
  • Чанта за аксесоари AVID CARP Compound Pouch - Шаранджийски риболов

Чанта за аксесоари AVID CARP Compound Pouch

32.80лв. 41.00лв.

Налично

  • Производител: AVID CARP
  • Код: A0430049

Налични опции

Гамата Compound прави лека работа по смяната на вашия багаж, за да отговаря на вашите нужди за риболов. Цялата гама може да бъде универсално монтирана една към друга, за да спестите място и в крайна сметка време по време на вашите сесии. Не са спестени средства и това се вижда от качеството на продуктите, непретенциозният външен вид и адаптивната конфигурация го отличават от тълпата. Отдавна отминаха дните на бъркане около подравняването на ципове. Системата за щипки Compound отнема цялата суматоха, позволявайки ви да сглобявате багажа, както диктува ситуацията на риболов. Независимо от вашата риболовна ситуация, гамата багажи Compound ще ви помогне да отделите повече време за риболов и по-малко време за организиране на принадлежностите ви.

Compound Small Pouch, както подсказва името му, е най-малкият артикул в гамата, неговият удобен размер го прави идеално място за съхранение на набор от артикули, независимо дали става дума за терминални принадлежности или дори за малки технически артикули. Това може да се монтира към всички продукти от гамата, идеално за съхранение на плувка/дебнене или други аксесоари като терминални принадлежности, поводи, водачи и връзки за куки.
По-големият брат на 2-те торбички за такъми прави идеална система за съхранение на редица по-големи аксесоари за такъми, било то оборудване за примамка (Spombs, Catapults и Marker floats) или дори торбичка, в която да съхранявате стръв за кука и PVA. Красотата на сменяемите чанти сред системите означава, че възможностите за риболовеца наистина са неограничени. Чрез просто размяна и размяна на торбичките, риболовецът може да се екипира за всяка дадена ситуация с минимални усилия.

Идеално съхранение за безкрайни принадлежности

Издръжлива защитна външна част

Разполага с бърза и лесна система за захващане

Напълно подплатени

Могат да се сменят в цялата гама Compound

Двупосочна Heavy Duty 10 мм система с цип

Стилен дизайн на лента

Прикрепя се към всички Carryalls/Ruckbags/Rod ръкави

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър