Монофилно влакно CLIMAX Max Mono 300m-0.28mm

Производители Climax
Код: Монофилно влакно CLIMAX Max Mono 300m-0.28mm
Наличност: Налично
  • Цена: 24.90лв.

  • Бонус точки: 24

Информация за продукта "Climax Max Mono" Climax Max Mono МАКСИМАЛНО качество Новият MAX MONO се състои от 100% висококачествен мултиполимер, който се произвежда изключително за Climax. Допълнително флуоровъглеродно покритие носи устойчивост на абразия и по-дълги разстояния на замятане! MAX контрол MAX MONO има перфектно, намалено разтягане от около 23%. Това ви дава значително по-голям контрол върху стръвта и рибата. Въпреки това, кабелът остава много гъвкав.

МАКСИМАЛНА СИЛА Както линейната деформация на скъсване, така и якостта на скъсване на възела на MAX MONO са изключителни и, както всички линии Climax, са тествани и потвърдени в лабораторията. МАКСИМАЛНА надеждност MAX MONO е изключително надежден и има най-ниски толеранси. Перфектни свойства на хвърляне, най-висока товароносимост. Можете да разчитате на това.

МАКСИМАЛНА издръжливост Благодарение на специалното флуоровъглеродно повърхностно покритие, влакното се плъзга плавно през водачите по време на замятане и освен това е изключително устойчиво на абразия. Предлага се в цветове: прозрачен, маслинено, черно

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър