Коркови топки Cork Balls-8mm

Производители FeedStimulants
Код: Cork balls-8mm/Коркови топки/
Наличност: Налично
  • Цена: 6.00лв.

  • Бонус точки: 6

Коркови топки

Естествени коркови топчета за правене на изскачащи прозорци със същата рецепта, както се използва за дънни примамки. Внимателният шаран много трудно ще устои на това в сравнение с долните примамки, тъй като те имат еднаква консистенция, цвят, вкус и вкус.

Препоръчваме да коригирате малко рецептата си за правене на изскачащи прозорци, за да ги направите по-твърди и да се образуват по-добре около корковата топка. Това може да се направи чрез добавяне на някакъв цял яйчен прах, яйчен белтък, протеин от жълт грах и др. Към основния микс. Също така пресейте сместа си, за да се получи по-фина паста, която да се формира по-лесно около корка.
До това помага да поставите малко течен белтък в купа и да овлажните корковите топчета с този белтък, преди да формирате пастата около тях. Това ще направи тестото по-добре да се придържа към корк.
За 8-милиметрово корково топче използвайте тесто със същия размер: навийте 8-милиметрово топче тесто и го оформете около корковото топче. Същото важи и за всяка друга коркова топка с размер.


Предлага се в 8, 10, 12 и 14 мм.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър