За друг риболов - 0898 590963; За риболов на шаран - 0896 863567

Delphin Area CARRY Carpath

110.00лв.

Налично

  • Производител: Delphin
  • Код: Area CARRY

Delphin Area CARRY Carpath 3XL е практична чанта за съхранение на риболовно оборудване и принадлежности. Тя е проектирана да бъде практична, здрава и устойчива на лоши атмосферни условия. Чантата е с 6-милиметрова подплата по нейните страници за максимална защита на вашето оборудване. Вътре, има демонтируема и регулируема подплатена централна преграда, която ви позволява да организирате отделенията чрез Velcro. Цялата чанта е изключително компактна и стабилна, дори когато е напълно празна. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма. Цялата долна част е на чантата обшита, до височина от 5 см, с подсилен, водоустойчив слой, което ви позволява да я поставите на мокра повърхност. Това прави долната част още по стабилна.

Освен това, тя е оборудвана с 3 външни джоба с цип за съхранение на допълнителни риболовни принадлежности. Вътре ще намерите още един голям джоб с мрежа. Самата вътрешна част е проектирана за лесното съхранение на други чанти от серията AREA. Изключително меката подложка на лентата за носене през рамо или практичните дръжки, добавят максимален комфорт докато носите чантата.

Чантата е оборудвана с качествени ципове. Машинките на циповете са оборудвани с пластмасови въженца, което ги прави лесни за отваряне. Чантата е с нашата уникална кафява камуфлажна шарка CARPATH, състояща се от силуети на шарани.

Технически параметри:

Размер на чантата: 80x40x44см

Вътрешна големина на чантата: 70x31x34см

Размер на предния джоб: 65х25х5см

Размер на страничните джобове: 35х25х5см

Вътрешен  джоб: 70x29см

Вместимост: 140л

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн на шарка, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър