За друг риболов - 0898 590963; За риболов на шаран - 0896 863567

Delphin GT6 Carpath

340.00лв.

Налично

  • Производител: Delphin
  • Код: GT6 Carpath
на 12 вноски по 33.47 лв.

Когато проектирахме това легло, бяхме твърдо решени да създадем легло с шест крачета, което да е абсолютната противоположност на стандартните модели с тънки  матраци и слаба конструкция. Нашият шезлонг с шест крачета има здрава конструкция, внимателно създадена за максимална сигурност, като прецизността при изработката на всеки детайл е гарантирана. Носещата повърхност на крачетата е забележително здрава, но и гъвкава, което значи, че те могат да се нагласят спрямо силно неравни повърхности. Матракът е много удобен и е закрепен за основната конструкция с помощта на гумени каишки и допълнително подсилен плат. Така матракът става изключително устойчив на износване, което гарантира, че дори и след години на интензивна употреба ще изглежда добре и ще е удобен. Изключителен комфорт – това са двете думи, които перфектно описват този шезлонг с интересен дизайн. Плътният матрак е изработен от комбинация от плат 600D с камуфлажна щампа CARPATH и прекрасен дебел слой от полар, който е поставен в средата и се простира към частта за главата. Снабден е с ремък с конектор, което прави и транспортирането му по-лесно.

 

Така наречената UNIQ Bag чанта издига шезлонга на едно съвсем ново равнище и е включена в комплекта. Тя представлява чанта за пренасяне (20 см х 15 см), която е закрепена към съществуващите направени конектори. В нея можете да сложите мобилния си телефон или документи. Благодарение на универсалните ремъци с велкро закопчаване можете да я закачите на колана си или да я прикачите към конструкцията на шезлонга и така ще Ви е подръка по всяко време.

Камуфлажният дизайн CARPATH е уникална патентована шарка, която вплита в себе си стандартни камуфлажни шарки с шарки във формата на шаран. Този единствен по рода си дизайн е дело на Delphin и издига риболовните Ви принадлежности на съвсем ново ниво.”

Технически параметри:

Размер на матрака: 205x75см

Височина на леглото: 30-38см

Максимално тегло: 140кг

Фиксирана връзка: не

Усилена средна част: да

Тегло: 9,50 кг

Размер при транспорт: 80x85x30cm

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър