Обтегач Delphin Skiper Blackway

16.00лв.

Налично

  • Производител: Delphin
  • Код: 900021434

Продуктът SKIPER на компанията Delphin е сигнализатор за кълване с вграден светодиод и е конструиран за визуално индикиране на кълването, когато ловите на дъно при малки, средни и големи разстояния. Главата на сигнализатора е снабдена с механизъм с кръгла топка. Тя освобождава кордата спрямо направената настройка на налягането на тази топка. Това се осъществява с помощта на заключващ винт.

Посредством завъртане на винта можем да намалим или увеличим налягането на топката според необходимото. Тъй като механизмът се състои от топки, областта на триене е с минимални размери и поради това кордата не се прищипва, когато издърпвате рибата. Твърдото метално рамо разполага с плъзгач. Движението на този плъзгач по рамото позволява оптималното нагласяне и затягане на кордата. Главата на сигнализатора е изработена от твърда матирана пластмаса, която е по-устойчива на механично увреждане.

Прозрачна е, с вградена LED крушка. Сигнализаторът Delphin SKIPER е снабден и с конектор, който позволява към него да се свърже и електронен сигнализатор за кълване. След свързването вътрешната LED лампичка светва.

Тя е достатъчно силна и може да се използва съвсем успешно и вечер, и през нощта. Като бонус получавате и допълнителен държач, с който да закрепите SKIPER към електронен сигнализатор за кълване. В случай че повредите или загубите основния, винаги ще имате резервен подръка. Главата е налична в син, червен, зелен и жълт цвят.

Истината е, че риболовът не може да се осъществи правилно без сигнализатор за кълване. Самото риболовно оборудване днес е в различна степен е проектирано за работа с такова устройство. В този смисъл вярваме, че обтегачът Delphin Skiper ще ви бъде изключително полезен. Той използва визуална/светлинна индикация посредством вградена светодиодна крушка. Можете да го закупите в син, червен, жълт и зелен цвят на главата.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър