В онлайн магазин hook.bg, ние се стремим да осигурим безпроблемна доставка на нашите клиенти. Нашата политика за доставка е както следва:

Методи за доставка: Извършваме доставка до офис или посочен адрес на територията на България чрез куриерските фирми Еконт и Спиди. За доставка извън България условията могат да се договарят индивидуално. Разходите за всички доставки се поемат от клиента, според избраните тарифи на куриера. При поръчка на един или няколко продукта с обща стойност над 49.99лв до 3кг, които не са в промоция – получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Приемане на поръчки: Нашият онлайн магазин приема поръчки денонощно. Въпреки това поръчките се обработват и изпращат от понеделник до петък до 17:00 часа. Поръчки, направени в делничните дни след 17:00 часа, както и тези събота и неделя, се обработват и изпращат на следващия работен ден. В случай на официални и национални празници, изпращането на поръчки зависи от работното време на избраната куриерска фирма.

Потвърждение на поръчка: След като направите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за потвърждение. Ако номерът е неправилен, непълен или не получим отговор, ще се опитаме да се свържем с Вас чрез предоставения имейл. Поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията, тъй като стоките се изпращат само след потвърждение от клиента.

Условия за доставка: Работим с куриерски фирми, притежаващи лиценз за дейност на територията на Република България, съгласно обявените от тях тарифи и в съответствие с нашите общи условия за ползване.

Време за доставка: Времето за доставка зависи от наличността на продукта и графика на куриера. Ако всички артикули са на склад, ние изпращаме в рамките на 24 часа от получаване на поръчката, а типичният срок за изпълнение е 1-2 работни дни. Ако даден продукт не е в наличност, ние ще Ви информираме за променения график по време на обаждането за потвърждение на поръчката. В това обаждане ще споделим и времето за доставка, предложено от куриера, заедно с цената на услугата. При възникване на обстоятелства, които водят до забавяне на обработката на поръчката, ние своевременно ще информираме клиента чрез посочения телефон за връзка.

Изпълнение на поръчка: Пристъпваме към поръчка само след изричното съгласие на клиента относно вида и количеството на артикулите, тяхната цена и изрично потвърждение на избрания куриер и цената на куриерската услуга. Докато голяма част от артикулите обикновено са на склад, наличността на конкретни продукти се потвърждава по време на телефонния разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме за очакваните срокове за доставка за всеки неналичен артикул, който изисква допълнително време за доставка.