• Производител
    0
    0

Флуорокарбонови влакна за спининг риболов

Флуорокарбонов повод MAGIC TROUT Fluoro Carbon Trout - 0.16mm, 50m  - Влакна за спининг риболов
-20%

Новоразработена високопроизводителна линия от Япония. Основна линия, специално проектирана за ултралек риболов на сьомгови и хищни риби. Magic Trout T-Braid е еластична, може да бъде перфектно заплетена и има отлични свойства за замятане. С надеждни диаме..

9.60лв. 12.00лв.

Висококачествен флуорокарбон- шок лидер,който е разработен и тестван да издържа внезапни удари. Той бързо потъва, има висока издръжливост на възел и е изключително абразивоустойчив . Коефициентът на пречупване на флуорокарбона е близо до рефракц..

20.00лв.

..

23.00лв.

..

26.00лв.

Висококачествен флуорокарбон- шок лидер,който е разработен и тестван да издържа внезапни удари. Той бързо потъва, има висока издръжливост на възел и е изключително абразивоустойчив . Коефициентът на пречупване на флуорокарбона е близо до рефракционния инд..

27.00лв.

MEBARU HARISU е изключително здрав с висока  чувствителност флуорокарбон за повод. Дори и най-малката индикация за кълване ще бъде усетена. Разчитайте на него във всяка ситуация. ..

15.00лв.

 ISO FUKASE HARISU е изключително здрав флуорокарбон. Много голяма здравина на възел, предотвратява неприятностите по линията. Никога и никъде няма да имате слабо място. Невероятен е.....

17.60лв.

 SEA BASS SHOCK LEADER FC  е най-здравия флуорокарбон  който някога сте срещали. Абсолютна здравина на възел и опън, износоустойчив, може да понесе всякакви удари без да се скъса. Просто му се доверете това е достатъчно. ..

15.00лв.

 ROCK GAME FC е флуорокарбон  за макара. Направен е за приливи и каменисти дъна. Потъва бързо, и е много здрав с висока чувствителност. Има голяма здравина на възел и е доста гъвкав...

21.00лв.

Много рибари, които са имали проблеми с възела  PE и лидер, този проблем "EGING Leader Super Soft 20 m" е решен ефектно. Гъвкавостта, която е по-лесна за свързване и по-лесна за хвърляне, води до допълнителни риболовни резултати...

8.90лв.

Bait Finesse стана основен елемент при риболова на пъстърва и бас. Характеристиката на линията е също важен фактор за насочване на примамката деликатни места. "BASS HARD BAIT FINESSE" е изключителна линия, съчетаваща точен диаметър , гъвкав..

23.00лв.

 BOAT EGGING LEADER  FC 60M е специализиран лидер за калмари.  Ако лидерът е дълъг и степента на потребление е голяма, неизбежно е необходима по голяма дължина. Флуорокарбон лесен за употреба с умерена еластичност идеален  лидер  ..

17.60лв.

 IKADA COMPETITION FC  е най-тежкия флуорокарбон с относително тегло 1.82. Създаден е за основна линия на макара, потъва бързо и е много здрав. Може да се използва за риболов с изкуствени примамки и лек джиг. ..

24.00лв.

 IKADA TECHNICAL е флуорокарбон за макара, мек,гъвкав и разбира се здрав. Той-може да задоволи изискванията на всеки риболовец. ..

24.00лв.

Флуорокарбон за основна линия с ултра висока чувствителност предназначен за риболов на пастърва...

28.90лв.

LINESYSTEM TROUT RIVER FC има ултра висока чувствителност, която не пропуска и най лекото кълване. Има много места, където има силно течение при риболова  на пъстърва по реката. При такива обстоятелства е необходимо да има линия, която не е..

28.90лв.

Показани са от 1 до 20 от общо 20 резултата (1 страници)
флуорокарбонови влакна, флуорокарбонови влакна за спининг риболов, флуорокарбонови влакна за риболов