Калъф за телескопични колчета Delphin Area STICK Carpath

Производители Delphin
Код: Калъф за телескопични колчета Delphin Area STICK Carpath
Наличност: Налично
  • Цена: 30.00лв.

  • Бонус точки: 30

Описание

Delphin Area STICK е практичен текстилен калъф за всички ваши колчета на брега. Той е изработен от относително дебел плат, който е гумиран отвътре и следователно, може лесно да бъде почистван. Калъфът е проектиран за съхранение до 8 бр. колчета, оборудвани с остра част, като нашите C-STICKs или D-STICKs.

Поради тази причина, ние сме използвали в долната част дебел и подсилен материал. Тази част е проектирана за поставянето на остри върхове. Острите краища вече няма да пробиват чантите ви или да повреждат нещата, поставени в тях. Този калъф може лесно да бъде навит и фиксиран с Велкро ленти. Освен това, той осигурява защита на вашите колчета.

Самият калъф има лента в горната си част, която може да се използва като дръжка. Наличен в нашата уникална кафява камуфлажна шарка CARPATH, състояща се от силуети на шарани

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Технически параметри:

  • Размер на калъфа - разгънат: 95х55см
  • Размер на калъфа - сгънат: 80x20см

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър