Показване на 1–24 от 84 резултата

Протектори за въдица FOX Camo Tip and Butt Protectors

Налични

Original price was: 25.50 лв..Current price is: 22.95 лв..

Единичен камуфлажен калъф за въдици Fox Camolite Single Rod Jacket 13ft

Налични

Original price was: 103.90 лв..Current price is: 93.51 лв..

Калъф за въдица Spomb Rod Sleeve – 12ft

Налични

Original price was: 58.80 лв..Current price is: 52.92 лв..

Kалъф за 5 въдици FOX R-Series 5 Rod Quiver & 3 Sleeves, 12ft

Налични

Original price was: 303.80 лв..Current price is: 273.42 лв..

Калъф за въдици Browning Black Magic S-Line Standard Holdall – 1.75м

Налични

Original price was: 48.90 лв..Current price is: 39.12 лв..

Калъф за 2 шарански въдици Fox R-Series 2 Rod Sleeve – 3.05м(10ft)

Налични

Original price was: 127.50 лв..Current price is: 114.75 лв..

Калъф за 2 шарански въдици Fox R-Series 2 Rod Sleeve – 3.66м(12ft)

Налични

Original price was: 147.00 лв..Current price is: 132.30 лв..

Шарански калъф за три пръчки с макари Filstar KK18-2 – 1.90м

Налични

Original price was: 120.00 лв..Current price is: 102.00 лв..

Троен подплатен шарански калъф за пръчки с макари Filstar KK 312 – 1.50м

Налични

Original price was: 109.00 лв..Current price is: 92.65 лв..

Всеки един начинаещ или напреднал рибар се нуждае от висококачествен калъф за въдици.

Това е супер важен елемент от екипировката на рибаря, тъй като качествата му ще запазят здрави и непокътнати Вашите пръчки, макари и всякакви други риболовни принадлежности, които желаете да съхраните.

Висококачественият калъф може да се използва за дълъг период от време, а колкото по-голям капацитет има, толкова повече въдици и макари ще можете да поберете.

При нас ще откриете най-различни модели за спининг и шаранджийски въдици.

Как да изберете подходящия калъф за въдици?

Изборът Ви трябва да е съобразен с количеството пръчки и макари, с които разполагате, както и с техния размер. Именно поради тази причина ние предлагаме калъфи за една, две, три и четири въдици на различни дължини.

Изберете модел, който е изработен от висококачествени материали и ще предпази Вашето оборудване от всякакъв вид наранявания, влага и други.

Предварително проучете дали моделът, който сте си харесали разполага с допълнителна подплата и подсилени зони, които да предпазват уязвимите части като водачите и върха на въдицата. При нас ще откриете твърди калъфи с дължина 120см, 130см, 140см, 150см, 160см и 190см, които са известни със своята безкомпромисна здравина и защита.

Някои от моделите, които предлагаме разполагат с допълнителни джобове за съхранение на риболовни аксесоари. Допълнителните джобове ще Ви осигурят несравнимо удобство и практичност.

Уверете се, че избраният от Вас вариант ще Ви предложи удобство и комфорт по време на транспортиране. Важно е моделът да е лек, презрамките му да бъдат регулируеми, а циповете му да са здрави и надеждни.

Калъфите за въдици се разделят на няколко варианта. Единични, двойни, тройни и четворни. Наименованието им идва от броя на въдиците и макарите, които могат да поберат.

Важно е да се информирате дали моделът, към който сте се насочили е водоустойчив и дали притежава вентилационни отвори. Тези две качества са супер важни и могат да окажат ключово влияние върху опазването на Вашето риболовно оборудване.

Изберете вариант, който ще отговаря на Вашите предпочитания и вкус във визуален аспект. Това не е ключов фактор, но пък стилния външния вид на калъфа би Ви накарал да се чувствате още по-комфортно по време на риболов.

Информирайте се дали моделът, който сте си харесали е лесен за почистване и поддръжка.

Разгледайте отзиви и препоръки от други рибари, за да получите по-ясна представа за качеството и удобството на различните видове.

Защо да се доверите на Hook.bg?

Всеки продукт, който предлагаме е в перфектно съотношение цена-качество. Ако искате да откриете най-подходящия за Вас модел, време е да ни се доверите!

Ние ще Ви дадем възможност да избирате от множество калъфи на най-различни марки като Fox, Filstar, Avid Carp, Fox Rage, Korum, Preston Innovations и други.

Разполагаме и с богата гама от твърди калъфи, които със сигурност ще защитят на 100% Вашата риболовна екипировка.

Ако изпитвате затруднения в избора, не се притеснявайте да се свържете с нашия екип! Нека заедно да изберем подходящия вариант за Вас и да се насладите на любимото си хоби както никога до сега!