• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Кофи, лопатки и стойки за кофи за захранки

FOX Camo Bucket 17 литра - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

Здрав дизайн, метална дръжкаПерфектна за пренасяне на вашата стръв.Квадратна форма.Оформена в уникален камуфлажен модел на FOXПредлага се в три размера 5 литра, 10 литра и 17 литра..

11.45лв. 14.30лв.
Fox Spod Bucket strap Spod Bucket strap Колан-стойка за кофа - Шаранджийски риболов
-20%

..

23.50лв. 29.40лв.

..

25.40лв.

Шаранджийска кофа + леген Starbaits 33LШаранжийска бака за риболов на Starbaits с допълнителен леген! Предназначена е за по-големи количества миксове, царевица, подхранка или протеинови топчета. Снабдена е и с капак за предпазване от слънчева светлина или..

37.80лв.

Кофа BROWNING Groundbait Bucket - 17l - Фидер риболов
-20%

Благодарение на размерите си, тази кофа е идеалният аксесоар за смесване на захранка. Съвпадащите сита се предлагат по желание в гамата на Browning...

30.00лв. 37.50лв.
Кофа RADICAL Camo Bucket 10 литра -
-20%

Камуфлажна кофа с капак - 10 литра...

14.30лв. 17.90лв.

В съответствие с тенденцията на RidgeMonkey за ефективност и удобство, Compact Bucket System не е обикновено място за съхранение. Предлага се снабдена с подвижна плитка вътрешна тава, допълнително разделена на три отделни секции и включваща собствен капак..

37.22лв.

Здрав дизайн с метална дръжкаПерфектна за носене на храни Квадратната форма я прави по-лесна за подреждане, а също и за съхранение в колатаОформен в черно с червено лого SpombРазмери 17 литра, пасват перфектно на стойките за кофа Spomb...

26.00лв.

AVID CARP Camo Bucket 10L кофа - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

..

17.60лв. 22.00лв.

Идеален за загребване на бойли, пелети, червеи, миксове от частици и други, разбъркване на вашия спод микс или за зареждане на сподове, спомбове, лодки за стръв и други устройства за доставяне на стръв, като същевременно поддържа ръцете ви идеално чисти.С..

11.00лв.

Лопатка за захранване с удобна дръжка за сигурен захват. Идеална за масирано захранване на риболовното петно...

16.80лв.

Мека кофа RidgeMonkey Perspective Collapsible Bucket 10l..

29.00лв.

FOX BUCKET INSERT - Кофи Лопадки и спод стейшъни
-20%

Дизайн с три отделения за компактно и подредено съхранение на ракети, PVA торбички, стръв и аксесоари.Органайзера FOX BUCKET INSERT разполага с формована ръкохватка за лесно отстраняванеРазмерът пасва на кофи Fox / Spomb 17 литра.Посочената цена е само за..

7.90лв. 9.90лв.
Стойка за кеп AVID CARP Lok Down Landing Net Holder - Шаранджийски риболов
-20%

Възможността да задържите безопасно мрежата си, докато ловите риба, има редица предимства. Възможността да имате мрежата си на място, докато ловите, което улеснява плетенето на мрежата, второ, възможността безопасно да държите мрежата си на брега на водат..

21.90лв. 27.40лв.

Компактна стойка, осигуряваща поддръжка за две кофи на перфектна височина и улеснява зареждането на  ракети за захранка. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 ..

118.00лв.

Смелете килограм бойли за по-малко от минута, идеални за вашия спод микс или захранка, и практически без усилие. Advanced Boilie Crusher има остриета от неръждаема стомана, проектирани да издържат цял живот, дръжка за бързо освобождаване, която го прави л..

148.00лв.

Щипка за разпъване на въдици FL, придържа кордата при отворен бигел и не се случват оплитания.Налични два цвята :ЗеленОранжев..

19.00лв.

Загубете нуждата от допълнителен чифт ръце, когато поставяте стръв за кука с отворено рамо за спасяване – контролното рамо на RidgeMonkey Line е проектирано да пасва плътно на повечето макари в стил Big Pit, а удължителното рамо ще предпази влакното ви от..

32.00лв.

Показани са от 1 до 18 от общо 18 резултата (1 страници)
кофи за захранки, лопатки за захранки, стойки за захранки