Круша KORDA KRUSHA

Производители KORDA
Код: Круша KORDA KRUSHA
Наличност: Налично
  • Цена: 41.00лв.

  • Бонус точки: 41

Времето,когато прекарвахме часове в кухнята, за да получим с помощта на миксера едни добри топчета,вече е в миналото.Защото сега вече има Krusha.В последите години на пазара се появиха различни уреди,с които топчетата могат да се смажат. Повечето не издържат много при един натоварен риболовен ден- те се чупят или притъпяват миризмата си.И често се нуждаем от часове, за да получим добри резулатати при един килограм топчета,тигров фъстък или пелети.

Ние искаме един уред, с който всяка стръв за шарана може да бъде смазана в рамките на секунди.Така открихме Krusha.Този уред е много стабилен и неговите  остри шипове разтрошават всичко,което му дадете.

Krusha има две големини в маслиненозелен цвят.Благодарение на неговата компактност може да бъде с Вас по всяко време.Този уред не бива да липсва от Вашите риболовни принадлежности. Принципът на функциониране на Krusha е много прост.Просто поставете Вашата стръв в тази част на уреда, на която пише "fill".Поставете другата част отгоре и притискайте , като правите постоянни въртеливи движения.Колкото по-силно и по-продължително правите тези движения,толкова по-фина ще стане Вашата захранка.Когато поставите пелети и ги обработите добре в уреда, те ще станат на прах.Тази прах е много подходяща за PVA-торбичка.Парчетата от топетата,които са били в Krusha, са идеална съставка за един Stick или Spod микс. Експериментирайте с Krusha!Изпробвайте всяка възможна стръв!

Симон Скот беше навсякъде, след като му показахме нашата Krusha.Без нея той вече не ходи на риболов.С уреда той преработи всики видове стръв: от тигрови фъстъци до пелети.С този уред Симон постига най-добрите резулатати по време на своя риболов.Този уред означава връх във Вашите постижения!

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър