• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Куки за риболов на шаран

Готов монтаж Aramid Leader Vorfach / 1бр - Готови Монтажи
-10%

Готов монтаж на марката Delphin, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.Един брой готов за употреба..

7.20лв. 8.00лв.
Готов монтаж AVID CARP Ready Tied Pin Down Leader- Heli/Chod - Шаранджийски риболов
-20%

Готов монтаж на марката AVID CARP, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаТовароносимос..

13.30лв. 16.60лв.
Готов монтаж AVID CARP Ready Tied Pin Down Leader- Qc Lead Clip - Шаранджийски риболов
-20%

Готов монтаж на марката AVID CARP, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаТовароносимос..

13.30лв. 16.60лв.

Готов монтаж на марката Extra Carp, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.2 броя готови за употреба мон..

3.00лв.

Готов монтаж FLRcarbon Leader / 1бр - Готови Монтажи
-10%

Готов монтаж на марката Delphin, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.Един брой готов за употреба..

7.20лв. 8.00лв.
Готов монтаж Fox Edges Camo Leadcore Lead Clip Leaders - Шаранджийски риболов
-20%

Fox Edges Camo Leadcore Leaders Lead Clip е готов монтаж за шаранджийски риболов с клипс и вирбели.Повода е лидкор с издръжливост 50lb. Една опаковка съдържа 3 монтажа...

10.95лв. 13.70лв.

Изработен от твърд монофилен материал Edges Rigidity Trans KhakiСнабден с куки Edges Stiff Rig BeakedНапрежението на скъсване съответства на размера на куката: 25lb (11,3kg) за размери 6, 7 и 8 и 30lb (13,6kg) за размери 4 и 5Също така включва въртящ се п..

15.60лв.

 FOX EDGES READY RIGS - WIDE GAPE N6 - Готови Монтажи
-20%

Готов монтаж на марката FOX, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.2 броя в опаковкаСтопериАлайнъриИзкл..

9.35лв. 11.70лв.
FOX RONNIE SPINNER RIGS X3 - Готови Монтажи
-20%

Готов монтаж на марката FOX, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаБърза връзкаМикро в..

9.35лв. 11.70лв.
Fox Wide Gape Beaked PVA Rig N4 - Готови Монтажи
-20%

Готов монтаж на косъм за PVA.Характеристики:- Свързан с Reflex Camo плетен повод;- Съдържа по два монтажа в опаковка;- Всеки монтаж е снабден с Trans Khaki Micro Anti-Tangle шлаух, Short Line Aligna шлаух, къс силиконов шлаух за кука и изключително остра ..

7.10лв. 8.90лв.

Готов монтаж на марката KORDA, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.1 брой в опаковкаКуки - размер 6То..

6.20лв.

Готов монтаж на марката KORDA, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковка..

15.50лв.

Готов монтаж на марката NASH, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаУстойчиви на запли..

15.00лв.

Монтаж със сейфти клипс, противооплитащи шлаухи и нишка с оловна сърцевина. КодДължинаРазфасовка8800648060см2бр..

6.80лв.

Fox Edges Camo Submerge Kwik Change Heli Rigs - Лийдкори
-20%

Предварително направен монтаж за риболов, който улеснява създаването на ефективен хеликоптер монтаж за шаран, Fox Edges Kwik Change Heli се доставя с три дължини от 75 см, три хели буферни мъниста, три конусовидни перли, три размера се..

13.30лв. 16.60лв.
Готов монтаж за риболов на шаран FOX Edges Camo Submerge Kwik Change Leaders Fleck - Шаранджийски риболов
-20%

3 x 75 см дължини на предварително снаден безоловен лидер Submerge CamoИ трите лидера имат компоненти на оборудването Edges Trans Khaki, монтирани на място, създавайки идеалната настройка на водещия клипсДоставя се с гумени опашки Power Grip, щипки за пре..

13.35лв. 16.69лв.

Готов монтаж на марката StarBaits, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Поводът може да се използва за риболов с критично балансирани примамки.3 броя в опако..

14.40лв.

Готов повод на марката KORDA, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Поводът може да се използва за риболов с критично балансирани примамки.2 броя в опаковкаВъ..

10.00лв.

Готов повод на марката Korda, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаИзключително остри..

10.00лв.

Готов повод на марката Korda, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.3 броя в опаковкаИзключително ..

10.00лв.

FOX Chod Rigs N8 - Готови Монтажи
-20%

Характеристики:Вързани с твърдото влакно Edges Rigidity Trans Khaki StiffКуки серия Edges Stiff Rig BeakedРазмерът на влакното варира според големината на куката: 25lb (11.3кг) за размери 6, 7 и 8; Размер 30lb (13.6кг) за размери 4 и 5Включват микро вирбе..

12.40лв. 15.50лв.

Готов шарански повод на марката Prologic.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Поводът може да се използва за риболов с изкуствени примамки(Pop Ups).5 броя в опаковкаВграден вирбел с халкаТермосви..

8.60лв.

Готов монтаж на марката Еxtra Carp, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Поводът може да се използва за риболов с критично балансирани примамки.2 броя в опак..

5.90лв.

Рони Риг - Готови Монтажи
-10%

Готов монтаж на марката Delphin, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.4 броя в опаковкаИзработен ..

6.30лв. 7.00лв.

Готов монтаж на марката Delphin, предназначен за риболов на шаран.Продуктът е предназначен да улесни Вашият риболов, да спести и да Ви осигури постоянни резултати.Монтажът може да се използва за различни видове поводи.Три готови за употреба монтажа за оло..

6.50лв. 7.20лв.
Куки AVID CARP Armorok Hooks - Chod - Шаранджийски риболов
-20%

Гамата Armorok Hook включва някои от най-новите налични производствени процеси и материали.Използвайки висококачествена въглеродна стомана, куките Armorok използват възможно най-високото съотношение въглерод към стомана. Резултатът е по-здраво, по-издръжл..

9.35лв. 11.70лв.

Отлична кука за шарански риболов, която комбинира характеристиките на моделите за Stiff и Chod монтажи. Изработена от висококачествена стомана и снабдена с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото вр..

11.20лв.

V-Curve се появяват след двугодишни тестове и разработки, нареждайки се в най-високия клас шаранджийски куки. Моделът има уникална форма и включва всички вече доказали се качества на серията Carp Spirit Razor Point. Отчетливата V крива редуцира значително..

11.20лв.

XS вариантът на уникалната V-Curve кука разполага с по-солидна конструкция, осигуряваща 30% по-висока якост, което го прави перфектен за тежък риболов и борба с големи риби. V-Curve се появяват след двугодишни тестове и разработки, нареждайки се в най-вис..

11.20лв.

..

5.30лв.

Показани са от 1 до 30 от общо 91 резултата (4 страници)
куки за шаран