Готови шаранджийски монтажи (63)

Единични шаранджийски куки (85)

Шаранджийските куки, които предлагаме са доказателство за напредъка в производството на риболовни принадлежности, които наистина биха Ви осигурили огромни успехи. Този вид продукти за риболов гарантират огромна сигурност и устойчивост в най-важния момент – изваждането на трофейния екземпляр от водата.

При нас ще откриете най-различни модели на топ производители, подходящи за най-различни видове стръв. Разгледайте предложенията ни във физическите ни магазини в град Варна или онлайн и се възползвайте от нашите изгодни цени.

Как да изберете подходящите кукички за шаран?

Точното оборудване ще Ви осигури нужното спокойствие и увереност по време на риболов.

Когато избирате куки за предстоящата риболовна сесия трябва да имате предвид следните неща.

Размерът на куката е един от най-важните фактори. От нея зависи големината на стръвта, която ще използвате. По-големите размери са подходящи за протеинови топчета или друга стръв с по-голям диаметър.

В зависимост от условията на риболов и Вашите предпочитания трябва да изберете форма на куката. При нас ще откриете варианти с крива форма, права, заоблена, извита и други.

Остротата е друг ключов фактор, който изобщо не е за подценяване. По-острите модели проникват по-лесно в устата на шарана и осигуряват по-добро закачане.

Важно е да се насочите към издръжлив модел, който ще издържи на огромното натоварване при борба с рибата.

Избягвайте употребата на шарански куки, които могат да причинят травми или наранявания на шараните, тъй като това ще окаже неблагоприятно влияние върху риболова като цяло.

Покритието също е важен фактор, който трябва да се има предвид. Някои от моделите са с тефлоново покритие, а други с PTFE. И двата варианта обаче са устойчиви на абразия.

Винаги се консултирайте с опитни рибари, или прочетете отзиви или препоръки, за да изберете най-добрите куки за шаран.

Защо да се доверите на Hook.bg?

При нас ще откриете огромно разнообразие от продукти за успешен риболов. Разнообразието, което Ви предоставяме ще Ви осигури нужното спокойствие и сигурност, че сте закупили точно това, от което имате нужда.

При нас ще откриете кукички за шаран със следните размери:

  • № 2 ;
  • № 4 ;
  • № 6 ;
  • № 8 ;
  • № 10.

Не се колебайте да се доверите на моделите, които предлагаме, защото те са специално подбрани и качествата им са лично тествани от нашия екип. Ние знаем, че се нуждаете от висококачествени стоки за риболов и поемаме грижата да Ви ги осигурим!

Шаранджийски куки на производители като Fox, Korda, Avid Carp, BKK, One More Cast, CPK, Carp Spirit, Filstar, RidgeMonkey, Senzor Planet, Owner и Nash са най-търсени и високи оценени от наши лоялни клиенти и се предлагат на достъпна цена при нас.