Сомски куки BLACK CAT Cat Hooker DG

Stefan Seuß направи лично предизвикателство да усъвършенства монтаж на косъм. Бяха тествани много нови прототипи на куки, но Cat Hooker беше тази, която напълно убеди Стефан. Благодарение на почти кръ..

13.00лв.

Сомски куки BLACK CAT Ghost Double Hook DG

Ghost Double Hook е една от най-иновативните серии куки, излизали някога на пазара за сомове. Двете копия в задната част на куката се вмъкват под кожата на рибата за стръв, което кара двойната кука Gh..

31.30лв.

Сомски куки BLACK CAT Ghost Gripper Hook DG

Ghost Gripper Hook е една от най-иновативните серии куки, излизали някога на пазара за сомове. Този модел споделя същите свойства като Gripper Hook. Въпреки това, копията на задната страна на куката G..

28.30лв.

Сомски куки BLACK CAT Ghost Rig Hook DG

Ghost Rig Hook е една от най-иновативните серии куки, излизали някога на пазара за сомове. Когато използвате монтажи с множество куки, Ghost Rig Hook се налага. Тези дискретни единични куки заменят за..

20.00лв.

Сомски куки BLACK CAT Gripper Hook DG

Куката Gripper Hook е истинско оръжие! Със своя уникален, агресивен и огънат дизайн, куката е идеална за използване с приспособления за коса. Куката за захващане е лека, но здрава. Завареното ухо е по..

16.00лв.

Сомски куки BLACK CAT Power Rig Hook DG

Името казва всичко! Куката Power Rig Hook е здрава като вол, но същевременно много сложна. С удълженото си стебло, куката се завърта агресивно в устата на рибата, улеснявайки дългия, остър връх и осиг..

12.50лв.

Сомски куки BLACK CAT Rigging Hook DG

The Rigging Hook е най-здравата единична кука в нашата гама. Тялото е направено от най-здравата стомана, докато завареното око е достатъчно голямо, за да поеме дебел монофилен лидер, а дългият вр..

14.00лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата (1 страници)