Риболов в ГърцияМного наши клиенти намират риболова не само за добър начин за почивка, но и за възможност да се докоснат до природата. Няма значение дали се намират на море, язовир или река. Риболовът им дава възможност да се откъснат от напрегнатото си ежедневие и шума на града и да намерят своето райско кътче. Да съчетаят страстта си със спокойствието и релакса.

За съжаление със свършването на лятото и застудяването на времето, условията за риболов в България стават все по-неблагоприятни. Но за сметка на това можете да откриете своята следваща риболовна дестинация в Гърция. Там времето е по-топло, още дълго време и няма нужда да се притеснявате от неуспешен улов. 

Затова не го мислете много! Съберете компанията, подгответе въдиците и куфарите. Защото Гърция е готова да привества всички рибари, решили да я посетят за следващото си приключение.

Хубавото на Гърция е, че средиземноморските води предлагат големи възможности за ловене на риба. А със смяната на сезоните, се обособяват и нови риболовни места. Така че не е нужно да се насочите към морето. Разгледайте възможностите и сами се убедете, че има и много сладководни възможности за риболов в северната част на страната. 

Обособени са няколко реки и язовири, които са по-посещавани от рибарите. И там възможността да хванете по-голяма риба е много по-голям. В тях може да хванете както кефал и сом, така и риба тон, октопод и други. 

Обърнете внимание, че браконерството се наказва стротго в Гърция. Затова се придържайте единствено към регламентираните за риболов места.

С това ще завършим тази статия. Споделете в коментарите мислите ли да отскочите до съседката ни за едно бързо риболовно преживяване. 
Оставете коментар

Забележка: HTML тагове не са разрешени!
    Лош           Добър