• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Маркери и колчета за дистанция

..

9.70лв.

Комплектът включва:- комплект от 2 колчета за забиване в земята- 3 м въже за точно определяне на разстоянието..

35.00лв.

Изработени от неръждаема стоманаТри маркера за определени дистанцииДължина 45см..

83.00лв.

 Fox Marker Sticks 24'' - Колчета за дистанция
-20%

- Материал - Черен анодизиран алуминий   - Дължина - 24" - 60см   - Ярко оранжеви капачки за добра видимост с беталайт слот..

21.90лв. 27.40лв.

Колчета за дистанция Korda Basix Distance Sticks са необходим елемент за съвременния риболов на шарани, позволявайки ви лесно и точно да намерите място и да го прикачите до необходимото разстояние, като гарантирате, че можете да преправяте до точно същото..

50.00лв.

Висококачествени дистанционни колчета, с които помагат да се гарантира максимална точност на мятане на влакното- Всяка пръчка има канали за предотвратяване на изплъзване на влакното- Правилно позициониране и кухина- Специално проектираната точкова и&..

155.00лв.

2 броя колчета1 брой въже оразмерено на 3,66см1 бр. клин за безпроблемно забиване в твърди терениудобен калъф..

36.00лв.

Комплект от три незаредени плувки за откриване на дълбочина, добре видими и идеални за изследване на плуване на дълги разстояния...

14.50лв.

Нашият ластик за маркер ще ви помогне лесно да маркирате линията, като си гарантирате, че ще можете да ловите риба точно, дори и през нощта. Той е с екстремно видим електриково зелен цвят и супер мек, за да не наранява линията когато го премествате  ..

8.00лв.

Маркер AVID CARP Marker Float Kit - Шаранджийски риболов
-20%

Съдържа всичко необходимо, за да започнете да намирате релеф. Продуктите в комплекта са проектирани и разработени да работят заедно и ще ви позволят да разберете какво точно е коритото на езерото пред вас.1x Плувка за маркер1x 3oz олово за маркер1x 4oz ол..

25.05лв. 31.30лв.

Маркер ESP Marker DartТялото е във форма на стрела, като е по-устойчиво и с по-висока плаваемост от балса. Не се върти по време на полет и осигурява прецизност дори и при страничен вятър. Доставя се със сменяеми антени - черна, жълта и черна. Дължина..

23.00лв.

FOX EXOCET MARKER - Маркери
-20%

Fox Exocet Marker Float Kit, маркер, който е проектиран за хвъряне на големи дистанции и също притежава голяма плаваемост.Двучастично формовано тяло, което е химически заварено, за да осигури постоянна плавност.Високоустойчива пластмасова конструкция с гъ..

11.60лв. 14.50лв.
Fox Exocet Marker Float Kit - Маркери
-20%

Fox Exocet Marker Float Kit, най- добрият поплавък с маркер, който е проектиран за хвъряне на големи дистанции и също притежава голяма плаваемост.Двучастично формовано тяло, което е химически заварено, за да осигури постоянна плавност.Високоустойчива плас..

15.70лв. 19.60лв.

Маркер за дистанция със сменяема антена. Притежава аеродинамично заострено тяло от 23 см, за точност и по-малко заплитания.Доставя се в комплект с две цветни пера с резба, за да отговарят на различни условия на осветеност: Черно - за ярки отблясъци; Флори..

15.60лв.

Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабилен при кастинг във ветровити условия.Пластмасовата осно..

15.00лв.

Маркирайте вашите места за риболов бързо и лесно: просто спуснете MarkaPole и основната тежест от страната на лодка, прикрепете ReflectaStems на необходимата дълбочина и оставете маркера постоянно на място, докато дойде време да го вземете. Включващ 7 m с..

179.90лв.

Маркирайте вашите места за риболов бързо и лесно: просто прикрепете избраната от вас тежест за котва, пуснете RotaBlock Marker Float от страната на лодката и самонивелиращата се система RotaBlock автоматично ще намери правилната дълбочина. След като RotaB..

28.00лв.

FLOAT LARGE• С възможност за смяна на индикиращите цветове• Лесно закачане посредством вирбел• Висока видимостЧерен - по време на залезЖълт - през деняЧервен - по време на здрач..

19.50лв.

Отличаващи се с нашата патентована система за вътрешна връзка, която елиминира запушването на плевели и остатъци около вирбела, поплавъците Spot On имат нагънат и заострен дизайн за точност на дълги разстояния, включително взаимозаменяеми флуоро оранжеви ..

21.00лв.

Маркер ESP Marker DartТялото е във форма на стрела, като е по-устойчиво и с по-висока плаваемост от балса. Не се върти по време на полет и осигурява прецизност дори и при страничен вятър. Доставя се със сменяеми антени - черна, жълта и черна. ..

25.50лв.

Маркер AVID CARP Compact Marker Float Kit - Шаранджийски риболов
-20%

Изключително полезен и практичен маркер сет, подходящ за проучване на дъното и условията на риболов. Avid Compact Marker Float Kit е предназначен за проучване на релефа и типа на дъното, както и на дълбочината. Маркерът е с дължина 15 см, изработен от..

23.45лв. 29.30лв.

Разполагащ със сменяеми перки с висока видимост, Discovery Marker Float се отличава с изключителна плаваемост и се продава в комплект с два маркера и четири перки. Двата маркера са снабдени с оранжеви перки, а резервните такива са с черен и жълт цвят, за ..

16.60лв.

Маркери ESP Sonar Mini MarkerБлагодарение на прозрачния си корпус, шаранджийския маркер е подходящ за риболов и в плитки води, без да плаши рибите.Устойчивo тялоРазфасовка от 2 бр - червен и черен..

17.90лв.

Тези тежести умишлено не са покрити, защото голото олово е много по-ефективно при предаването на контурите на езерното дъно. Вече лесно ще идентифицирате дали сте попаднали на плевели, глина, чакъл или пясък. Когато знаеш върху какво си попаднал можеш да ..

11.70лв.

Иновативен USB акумулаторен светещ стенд без нужда от отделни батерии. С вътрешна литиево-йонна батерия, четири цвята, светлинен сензор за здрач/зора и акумулаторно дистанционно управление с обхват до 350 м, MarkaLite е чудесен избор за риболовци с лодка ..

54.00лв.

Иновативен USB акумулаторен светещ стенд без нужда от отделни батерии. Снабден с вътрешна литиево-йонна батерия, четири цвята, светлинен сензор за здрач/зора и акумулаторно дистанционно управление с обхват до 350 м, MarkaLite е чудесен избор за риболовци ..

100.00лв.

Показани са от 1 до 26 от общо 26 резултата (1 страници)
маркери, колчета за дистанция