9.70лв.
Колчета за дистанция FOX Marker Sticks
Sale
-10%

Колчета за дистанция FOX Marker Sticks

- Материал - Черен анодизиран алуминий   - Дължина - 24" - 60см   - Ярко оранжеви капачки за добра видимост с беталайт слот..

24.66лв. 27.40лв.

Колчета за дистанция Korda Basix Distance Sticks

Колчета за дистанция Korda Basix Distance Sticks са необходим елемент за съвременния риболов на шарани, позволявайки ви лесно и точно да намерите място и да го прикачите до необходимото разстояние, ка..

50.00лв.

Колчета за дистанция KORDA Distance Sticks

Висококачествени дистанционни колчета, с които помагат да се гарантира максимална точност на мятане на влакното- Всяка пръчка има канали за предотвратяване на изплъзване на влакното- Правилно поз..

155.00лв.

Колчета за дистанция NASH Spot On Stix

2 броя колчета1 брой въже оразмерено на 3,66см1 бр. клин за безпроблемно забиване в твърди терениудобен калъф..

36.00лв.
Комплект маркер и аксесоари AVID CARP Compact Marker Float Kit
Sale
-10%

Комплект маркер и аксесоари AVID CARP Compact Marker Float Kit

Изключително полезен и практичен маркер сет, подходящ за проучване на дъното и условията на риболов. Avid Compact Marker Float Kit е предназначен за проучване на релефа и типа на дъното, както и на..

26.46лв. 29.40лв.
Комплект маркер и аксесоари AVID CARP Marker Float Kit Комплект маркер и аксесоари AVID CARP Marker Float Kit
Sale
-10%

Комплект маркер и аксесоари AVID CARP Marker Float Kit

Полезен и практичен комплект маркер и аксесоари за проучване на релефа на водоема и условията за риболов. AVID CARP Marker Float Kit е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. ..

28.17лв. 31.30лв.

Комплект от плувки Starbaits Feeling Finding Float Set

Комплект от три незаредени плувки за откриване на дълбочина, добре видими и идеални за изследване на плуване на дълги разстояния...

14.50лв.

Ластик за маркер KORDA Marker Elastic

Нашият ластик за маркер ще ви помогне лесно да маркирате линията, като си гарантирате, че ще можете да ловите риба точно, дори и през нощта. Той е с екстремно видим електриково зелен цвят и супер мек,..

8.00лв.

Маркер ESP Marker Dart

Маркер ESP Marker DartТялото е във форма на стрела, като е по-устойчиво и с по-висока плаваемост от балса. Не се върти по време на полет и осигурява прецизност дори и при страничен вятър. Доставя се с..

23.00лв.
Маркер FOX Exocet Marker Float Маркер FOX Exocet Marker Float
Sale
-10%

Маркер FOX Exocet Marker Float

Fox Exocet Marker Float Kit, маркер, който е проектиран за хвъряне на големи дистанции и също притежава голяма плаваемост.Двучастично формовано тяло, което е химически заварено, за да осигури постоянн..

14.13лв. 15.70лв.
Маркер FOX Exocet Marker Float Kit Маркер FOX Exocet Marker Float Kit
Sale
-10%

Маркер FOX Exocet Marker Float Kit

Fox Exocet Marker Float Kit, най- добрият поплавък с маркер, който е проектиран за хвъряне на големи дистанции и също притежава голяма плаваемост.Двучастично формовано тяло, което е химически заварено..

17.64лв. 19.60лв.

Маркер Gardner Seeker

Маркер за дистанция със сменяема антена. Притежава аеродинамично заострено тяло от 23 см, за точност и по-малко заплитания.Доставя се в комплект с две цветни пера с резба, за да отговарят на различни ..

15.60лв.

Маркер Korda SLR Balsa Marker Float Small

Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабил..

15.00лв.

Маркер RIDGEMONKEY MarkaPole Kit (7M)

Маркирайте вашите места за риболов бързо и лесно: просто спуснете MarkaPole и основната тежест от страната на лодка, прикрепете ReflectaStems на необходимата дълбочина и оставете маркера постоянно на ..

179.90лв.

Маркер RIDGEMONKEY RotaBlock Markers

Маркирайте вашите места за риболов бързо и лесно: просто прикрепете избраната от вас тежест за котва, пуснете RotaBlock Marker Float от страната на лодката и самонивелиращата се система RotaBlock авто..

28.00лв.

Маркер Starbaits Marker FLOAT LARGE

FLOAT LARGE• С възможност за смяна на индикиращите цветове• Лесно закачане посредством вирбел• Висока видимостЧерен - по време на залезЖълт - през деняЧервен - по време на здрач..

19.50лв.

Маркер за риболов NASH Tackle Spot On Marker Float Kit

Отличаващи се с нашата патентована система за вътрешна връзка, която елиминира запушването на плевели и остатъци около вирбела, поплавъците Spot On имат нагънат и заострен дизайн за точност на дълги р..

21.00лв.

Маркер за шаранджийски риболов ESP Sonar Marker

Маркер ESP Marker DartТялото е във форма на стрела, като е по-устойчиво и с по-висока плаваемост от балса. Не се върти по време на полет и осигурява прецизност дори и при страничен вятър. Доставя се с..

25.50лв.

Маркери Carp Spirit - Discovery Marker Float

Разполагащ със сменяеми перки с висока видимост, Discovery Marker Float се отличава с изключителна плаваемост и се продава в комплект с два маркера и четири перки. Двата маркера са снабдени с оранжеви..

16.60лв.

Маркери ESP Sonar Mini Marker

Маркери ESP Sonar Mini MarkerБлагодарение на прозрачния си корпус, шаранджийския маркер е подходящ за риболов и в плитки води, без да плаши рибите.Устойчивo тялоРазфасовка от 2 бр - червен и черен..

17.90лв.

Олово за маркер Korda Marker Lead

Тези тежести умишлено не са покрити, защото голото олово е много по-ефективно при предаването на контурите на езерното дъно. Вече лесно ще идентифицирате дали сте попаднали на плевели, глина, чакъл ил..

11.70лв.

Светеща глава за маркер RIDGEMONKEY MarkaLite

Иновативен USB акумулаторен светещ стенд без нужда от отделни батерии. С вътрешна литиево-йонна батерия, четири цвята, светлинен сензор за здрач/зора и акумулаторно дистанционно управление с обхват до..

54.00лв.

Светеща глава за маркер RidgeMonkey MarkaLite Kit

Иновативен USB акумулаторен светещ стенд без нужда от отделни батерии. Снабден с вътрешна литиево-йонна батерия, четири цвята, светлинен сензор за здрач/зора и акумулаторно дистанционно управление с о..

100.00лв.
Показани са от 1 до 24 от общо 24 резултата (1 страници)