• Производител
    0
    0
    0

Монофилни влакна за фидер риболов

Монофилно влакно BROWNING Black Magic Gold Mono - Фидер и Плувка
-20%

Качествена Black Magic, многофункционална монофилна корда на удобни насипни макари. Надеждна линия с добра цена, която е подходяща за всеки стил на риболов, плувка или фидер.BLACK MAGIC GOLD MONO: Достъпна, универсална монофилнo влакноВСЕОБЩА УПОТРЕБА: За..

11.35лв. 14.20лв.
Монофилно влакно BROWNING Cenex Feeder Mono - Фидер и Плувка
-20%

Качествено влакно за макара със специално уплътнение на гладката повърхност, което увеличава разстоянието на замятане, подобрява извличането и прави влакното изключително устойчиво на абразия. Това средно разтегнато потъващо влакно е много еластично, така..

11.35лв. 14.20лв.
Монофилно влакно BROWNING Cenex Method Mono - 150m - Фидер и Плувка
-20%

Влакно в цвят Camou (три цвята) с висока издръжливост. Идеален за метод фидер риболов, независимо дали в състезание или при лов на екземпляри. Всъщност винаги, когато имате нужда от надеждна, незабележима линия. Много бързо потъва като отвес!CENEX METHOD ..

14.10лв. 17.60лв.
Hyper Feeder dark-brown SB 250m/0.22mm - Монофил
-10%

..

10.45лв. 11.60лв.
Climax Hyper Match 200 метра 0.20mm -
-10%

Hyper Match е създаден специално за нуждите на мачовия риболов. Благодарение на допълнителната обработка на повърхността на линията, тя е изключително гладка, което позволява на линията да преминава през водачите много по-лесно. Това от своя страна означа..

12.60лв. 14.00лв.

Покупката на хубава линия на изгодна цена не може да остане встрани от вниманието на всеки прагматичен риболовец, особено този, който е свикнал да борави с качествени продукти. Именно това е предложението на японската фирма LINESYSTEM в бюджетните им прод..

15.00лв.

Японската марка LINESYSTEM отново ни предлага нещо много качествено.Монофил  който се справя във всяка ситуация.Всички монофили както знаете абсорбират вода,но  BASS HARD ALLROUND NL почти не  абсорбира такава.Здрав,гладък и постига до..

14.00лв.

Монофилно влакно,което съчетава гъвкавост,без никакъв дискомфорт и устойчивост на износване,Което може да издържи на внезапно отклонение при допир на корени,камани или други подводни препятствия.Характерна особеност на AORIIKA YAEN N300 е редуващото се пр..

23.00лв.

SUPER SURFF NAGE NYLON 600м е монофил предназначен за сърфов риболов. Самата линия има специално покритие против полепване на морска сол. Центрирайки върху устойчивост на абразия, монофила  може да издържи многократно хвърляне и триене по подводни пр..

36.00лв.

Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 страници)
монофилни влакна за фидер, фидер монофилни влакна