• Производител
    0
    0
    0
    0

Монофилни влакна за морски риболов

Hyper Spin fluo yellow SB 300m/0.18mm - Монофил
-10%

..

11.25лв. 12.50лв.

Покупката на хубава линия на изгодна цена не може да остане встрани от вниманието на всеки прагматичен риболовец, особено този, който е свикнал да борави с качествени продукти. Именно това е предложението на японската фирма LINESYSTEM в бюджетните им прод..

15.00лв.

ALL BASS NL - 300M, FULL ZONE NL - 300M са другите достъпните ценово продукти от богатата и разнообразна гама на LINESYSTEM, като за разлика от многоцветното AORIIKA YAEN N300, в случая производителя предлага продукти, които въпреки че са повърхностно обр..

15.00лв.

Монофилно влакно,което съчетава гъвкавост,без никакъв дискомфорт и устойчивост на износване,Което може да издържи на внезапно отклонение при допир на корени,камани или други подводни препятствия.Характерна особеност на AORIIKA YAEN N300 е редуващото се пр..

23.00лв.

Rосk Gаmе NL мoнoфилнo влaĸнo нa фиpмaтa Lіnеѕуѕtеm пpoизвeдeнo oт виcoĸoĸaчeтвeн Nуlоn cъc cпeцифичнo тeглo oт 1.14 eдeници. Toвa влaĸнo e мнoгo издъpжливao нa изнocвaнe (нaд 20 пъти пoвeчe в cpaвнeниe c ĸoнвeнциoнaлнитe пpoдyĸти), нeзaмeнимo пpи pибoлoв..

18.00лв.

..

15.00лв.

SUPER SURFF NAGE NYLON 600м е монофил предназначен за сърфов риболов. Самата линия има специално покритие против полепване на морска сол. Центрирайки върху устойчивост на абразия, монофила  може да издържи многократно хвърляне и триене по подводни пр..

36.00лв.

Монофил специализиран за риболов на BASS. Този монофил  намира приложение в сладководния риболов у нас. Характеризира се с голяма здравина на възел и опън. Абразивоустойчив  с маслено зелен цвят и много предпочитан за риболов на мач. ..

11.00лв.

Монофилно влакно QUANTUM Quattron Salsa  - Морски риболов
-20%

Прозрачна червена линия с изключителни качества. Червеното оцветяване, което прави влакното лесно за идентифициране и разпознаване над водата за риболовеца, изчезва на дълбочина от 1,3 м. След това линията е невидима за рибата. Salsa също е много устойчив..

86.15лв. 107.70лв.
Монофилно влакно ZEBCO Trophy Cod - Fluo Yellow  - Влакна за спининг риболов
-20%

Второто поколение на монофилни влакна Trophy с атрактивна опаковка и нова производствена технология, която извежда всички ключови свойства на монофилните влакна на ново ниво. Изпомпването на голяма треска от дълбините изисква влакно с оптимални свойства п..

9.85лв. 12.30лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата (1 страници)
монофилни влакна, монофилни влакна за морски риболов