• Производител
    0
    0
    0

Монофилни влакна за спининг риболов

Hyper Spin fluo yellow SB 300m/0.18mm - Монофил
-10%

..

11.25лв. 12.50лв.

Покупката на хубава линия на изгодна цена не може да остане встрани от вниманието на всеки прагматичен риболовец, особено този, който е свикнал да борави с качествени продукти. Именно това е предложението на японската фирма LINESYSTEM в бюджетните им прод..

15.00лв.

Японската марка LINESYSTEM отново ни предлага нещо много качествено.Монофил  който се справя във всяка ситуация.Всички монофили както знаете абсорбират вода,но  BASS HARD ALLROUND NL почти не  абсорбира такава.Здрав,гладък и постига до..

14.00лв.

ALL BASS NL - 300M, FULL ZONE NL - 300M са другите достъпните ценово продукти от богатата и разнообразна гама на LINESYSTEM, като за разлика от многоцветното AORIIKA YAEN N300, в случая производителя предлага продукти, които въпреки че са повърхностно обр..

15.00лв.

Монофилно влакно,което съчетава гъвкавост,без никакъв дискомфорт и устойчивост на износване,Което може да издържи на внезапно отклонение при допир на корени,камани или други подводни препятствия.Характерна особеност на AORIIKA YAEN N300 е редуващото се пр..

23.00лв.

Rосk Gаmе NL мoнoфилнo влaĸнo нa фиpмaтa Lіnеѕуѕtеm пpoизвeдeнo oт виcoĸoĸaчeтвeн Nуlоn cъc cпeцифичнo тeглo oт 1.14 eдeници. Toвa влaĸнo e мнoгo издъpжливao нa изнocвaнe (нaд 20 пъти пoвeчe в cpaвнeниe c ĸoнвeнциoнaлнитe пpoдyĸти), нeзaмeнимo пpи pибoлoв..

18.00лв.

..

15.00лв.

SUPER SURFF NAGE NYLON 600м е монофил предназначен за сърфов риболов. Самата линия има специално покритие против полепване на морска сол. Центрирайки върху устойчивост на абразия, монофила  може да издържи многократно хвърляне и триене по подводни пр..

36.00лв.

Монофил специализиран за риболов на BASS. Този монофил  намира приложение в сладководния риболов у нас. Характеризира се с голяма здравина на възел и опън. Абразивоустойчив  с маслено зелен цвят и много предпочитан за риболов на мач. ..

11.00лв.

Това е най-тънката и най-силната линия за риболов на пъстървата. За да се улови пъстървата е необходимо много фин ,здрав и надежден монтаж. На TROUT AREA NYLON можете да се доверите.Няма да ви разочарова...

14.90лв.

Това е тънка и доста-силна линия за риболов на пъстървата. За да се улови пъстървата е необходимо много фин и здрав монтаж. TROUT RIVER NL е създаден точно за това. Има голяма износоустойчивост и може да се справи с подводни препятствия кат..

14.90лв.

Монофилно влакно ZEBCO Trophy Cod - Fluo Yellow  - Влакна за спининг риболов
-20%

Второто поколение на монофилни влакна Trophy с атрактивна опаковка и нова производствена технология, която извежда всички ключови свойства на монофилните влакна на ново ниво. Изпомпването на голяма треска от дълбините изисква влакно с оптимални свойства п..

9.85лв. 12.30лв.

LІNЕЅYЅТЕМ Ајіng РЕТ 150mLІNЕЅYЅТЕМ пpeди пoвeчe oт двe гoдини зaпoчнa пpoизвoдcтвoтo нa cпeциaлизиpнaтa линия АЈІNG РЕТ, пpoфилиpaнa, ĸaĸтo пoĸaзвa имeтo и,  зa pибoлoв нa пpидoбилaтa ĸyлтoв cтaтyт в Cтpaнaтa нa изгpявaщoтo cлънцe caфpидoпoдoбнa pиб..

20.00лв.

Специфичното тегло на PET (полиестер) е 1,41. Теглото му е с около 20% по-високо от найлоновото (специфично тегло: 1.14). След това, важен момент е скоростта на абсорбиране на вода, съответно найлон абсорбира около 20%, а PET почти нула. Освен това чувств..

14.80лв.

Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата (1 страници)
монофилни влакна, монофилни влакна за спининг риболов, монофилни влакна за спининг