Показване на 1–24 от 95 резултата

ПОДРЕДИ ПО

Монофилни влакна

Монофилно влакно за шаран Fox Carp Mono – 850м / 0.38мм / 20lb

Original price was: 21.60 лв..Current price is: 19.44 лв..

Монофилно влакно Browning Black Magic Uni Reel – 610м / 0.23мм / 9.6lb

Original price was: 11.90 лв..Current price is: 9.52 лв..

Монофилно влакно Radical Z-Carp Substantil 816м / 0.40мм / 23.8lb

Original price was: 48.90 лв..Current price is: 39.12 лв..

Монофилните влакна са популярен продукт сред риболовците.

Те се предлагат на сравнително по-ниска цена от плетените, но пък не отстъпват по нищо на тях.

В днешно време монофилни влакна се произвеждат от висококачествени материали, преминават през строг качествен контрол и се отличават със своите невероятни качества.

Как да изберете монофилно влакно?

На първо място прецените какъв стил риболов ще практикувате – за шаран, фидер, сом, спининг или морски. Ние ще Ви предложим подходящ вариант за всеки един от тези стилове.

Трябва предварително да се насочите към определен диаметър, или да се информирате кой е най-подходящ за Вашата ситуация. Монофилните риболовни влакна обикновено имат по-голям диаметър, но издръжливостта им изобщо не е за подценяване. По-големият диаметър може да повлияе на плаваемостта.

Известни са със своята гъвкавост и еластичност. Това ги прави подходящи за най-различни риболовни техники и ситуации. Именно поради тази причина трябва да сте наясно с качествата и способностите на модела, към който сте се насочили.

Те са сравнително по-лесни за връзване, което ще Ви спести време и усилия. Именно поради тази причина са по-подходящи за начинаещи рибари.

Поради своята гъвкавост, монофилните влакна се приспособяват отлично към водните условия, което от своя страна може да се окаже ключово за крайните Ви резултати.

Предлагат се в най-различни цветове. Това Ви дава възможност да подберете точния модел, спрямо бистротата на водата и осветеността.

Монофилните влакна са една идея по-уязвими от плетените влакна от гледна точка на корозията, но продуктите на висококачествените марки ще Ви предложат за несравнима устойчивост и огромна надеждност.

Различните видове се предлагат в най-различни разфасовки, което Ви дава възможност да направите точен избор спрямо риболовните си нужди и бюджета, с който разполагате.

Защо да се доверите на Hook.bg?

Когато търсите качествени, но на изгодна цена монофилни влакна задължително разгледайте нашите предложения!

При нас винаги ще откриете точно това, от което наистина имате нужда!

В онлайн магазина ни сме представили информация за всеки един от моделите, презентирали сме ги чрез професионални снимки и сме Ви подготвили специални оферти! Ако пък сте от Варна, или имате възможност да посетите физическите ни магазини ще можете да усетите качествата на продуктите ни от първо лице!

Подготвили сме Ви множество предложения на доказани производители като Fox, Linesystem, Korda, Avid Carp, Climax, Filstar, CPK, FL и други.

Нашият екип лично е изпробвал моделите, които предлагаме и ако имате някакви въпроси не се колебайте да ги зададете. Ние ще се постараем да отговорим на всички Ваши запитвания и да Ви насочим към продукт, който наистина ще Ви бъде полезен.