Монтаж за Сом BLACK CAT Anti Tangle Rig - 2m - №6/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Монтажът Anti Tangle Rig осигурява представяне на стръв без заплитане точно от дъното в тихи води или върху течаща вода. Между u-образната плувка и първата к..

25.40лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Battle Teaser-200g

Battle Teaser, оборудвана със стъклени перли, е машина за улов за активни риболовци. Teaser може да се използва като примамка при риболов с клонк за сом или може да се джигва плътно по дъното като вер..

46.90лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Dead Bait Rig - 2m - №8/, 4/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Dead Bait Rig е идеален за представяне на мъртви стръв точно от дъното в течаща вода. X-Strong Winged U-Float е прикрепен към водача, точно над стръвта и съз..

31.30лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Lighting Rig - 2m - №6/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Lightning Rig е идеален за представяне на риба за стръв и други естествени примамки (червеи, калмари) точно от дъното. Добавен е Lightning U-Float като плава..

25.40лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Micro U-Float Rig - 2m - №8/, 2/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Micro U-Float Rig е идеален за представяне на риба за стръв и естествени примамки точно от дъното и върху каменно дъно. Две малки U-плувки осигуряват ниска и..

25.40лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Real Worm Teaser Yellow-160g

Тайното оръжие за активен риболов на сом. Real Worm Teaser е разработен от Stefan Seuß и се състои от специална, изключително еластична, но изключително издръжлива гумена смес с оловно вътрешно ядро. ..

48.90лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Silent Combi Rig - 2m - №8/0, 2/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Silent Combi Rig е идеален за представяне на риба за стръв и други естествени примамки точно на дъното във води с интензивен риболов. Лека, незабележима u-об..

25.40лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Worm Pop Up - 0.8m - №2/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Worm Pop Up Rig е идеален за атрактивно представяне на куп червеи точно на дъното в тихи и бавно течащи води. Между u-образната плувка и тройната кука има дъ..

23.40лв.

Монтаж за Сом BLACK CAT Worm River Rig - 2m - №2/0

Waller Spezial готов лидер от Stefan Seuß. Worm River Rig е истински кръстник, когато става въпрос за представяне на естествени примамки точно на дъното в течаща вода. Директно над стръвта има свободн..

31.30лв.
Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 страници)