Надуваем дюшек Fox Carpmaster AIR Mat

Производители FOX
Код: CCC044
Наличност: Налично
  • Цена: 362.60лв.

  • Бонус точки: 362

Впечатляваща отваряща се постелка, която предлага най- добрата грижа за шаран, предоставяща пълен, въздушен комфорт и защита на безценния ви улов, поддържане на рибата, поддържана и далеч от брега, този Carpmaster Air Mat от Fox е от съществено значение за специализирания риболов на шаран, който се ангажира да гарантира най- доброто третиране на всяка уловена риба.
Air Mat се предлага в два размера, така че можете да изберете постелката, подходяща за вида шаран, който обикновено улавяте, или да инвестирате в по- голям и по- поддържащ вариант от началото, добър избор.
Стандартният Carpmaster идва с размери 100 см х 50 см, докато XL ви дава 125 см х 70 см с тапицирано, защитно пространство, за да снимате новия си личен рекорд, който е изцяло затворен от повдигнатите с въздух повдигнати ребра.
Под формата на люлка за шаран, подвижна основа от 50 мм пяна дава мека, успокояваща опора на шаран с всякакви размери и просто се издърпва, ако трябва да обърнете постелката за по- малки риби.
Основата е изработена от едно парче плат и позволява на риболовеца просто да плъзне ръцете си под постелката като осигурява поддържано повдигане, когато е време да преместите постелката и рибата, а точките за прикачване гарантират, че вашият Carpmaster ще се държи здраво срещу най- лошото време, запазвайки рибата спокойна и гарантирайки, че сте готови за всякакви условия.
Въздушната подложка Carpmaster е представена в уникален печат Fox Camo и се предлага с крачна помпа и чанта за носене.
Необичайно въздушните клапани са перфектно поставени за лесно опаковане надолу, което позволява на въздуха да изтича бързо, когато постелката се свива и навива за транспортиране.
Основни характеристики:
Надуваема конструкция за най- добрата защита на рибата
Две сменяеми въздушни камери за тежък режим
За разлика от другите надуваеми дюшеци, въздушните клапани са разположени в края на постелката, което позволява на целия въздух лесно да се изтласка, докато постелката се навива
Може да се използва като традиционна люлка
Еднокомпонентната платформа за тежко натоварване позволява на риболовеца да плъзне ръцете си под рибата, осигурявайки пълен контрол
Когато се използва в обърнато положение, капакът просто се сваля от нормалното си положение, отново се поставя и фиксира велкро на мястото си
Защита на основата и тръбата с висока мощност
210D полиестерна материя, оформена в уникален модел Fox camo
Подвижна 50 мм основа от пяна с висока плътност
Peging точки, за да се предотврати придвижването на постелката при силни ветрове
Еластичен и велкро защитен капак
Дръжки за носене от полиестер
Предлага се в два размера, Стандарт: 100см х 50см и XL: 125см х 70см
Доставя се с чанта за носене и помпа
CCC044  Размер: Стандарт

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър