Кастинг ръкавица Gardner

Ръкавица за кастинг сподинг е изработена от няколко вида материал, еластичен отгоре за да приляга плътно към вашата ръка, гумирана отдолу за да не се приплъзва пръта и финна кожа на показалеца за да и..

21.60лв.

Напръстник CarpFocus Finger Stall

Удобен напръстник изработен от естествена кожа, подходящ за кастинг при спининг или шаранджийски риболов. Универсален размер. ..

10.50лв.
9.75лв.

Напръстник Korda Finger Stall

- Неопрено  напръстник- Помага да защитите пръстите си при хвърляне с плетени  влакна на екстремни разстояния- Отпечатани с логото на Korda- Предлагат се в  размер XL..

14.80лв.

Напръстник PROLOGIC Neoprene Casting Stall

Качествен и мек напръстник за хвърляне от Prologic.Произведен е от неопрен и мека кожа, за да имате прецизен контрол върху влакното и същевременно да ви предостави максимална защита.Защитете показалец..

15.00лв.
Напръстник за кастинг FOX Casting Finger Stall Напръстник за кастинг FOX Casting Finger Stall
Sale
-10%

Напръстник за кастинг FOX Casting Finger Stall

Напръстник FOX - CASTING FINGER STALL за безопасно хвърляне на големи дистанции, предпазващ показалеца ви от порязване...

19.44лв. 21.60лв.
Напръстник за кастинг SPORTEX Casting Protector Напръстник за кастинг SPORTEX Casting Protector
Sale
-10%
26.91лв. 29.90лв.

Ръкавица за кастинг Gardner Casting Gloves Дясна

Ръкавица за кастинг сподинг е изработена от няколко вида материал, еластичен отгоре за да приляга плътно към вашата ръка, гумирана отдолу за да не се приплъзва пръта и финна кожа на показалеца за да и..

22.00лв.

Ръкавица за кастинг Nash Casting Glove

Nash Casting Glove- Високозащитна ръкавица за риболов за хвърляне. Снабдена с твърда гумена длан за максимално захващане, армировка с кевларски пръст за защита срещу плетени риболо..

21.00лв.

Ръкавица за кастинг Savage Gear Casting Stall

Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавица за кастинг. Отличаваща се с комбинация от неопрен и бързосъхнеща пяна, тази ръкавица е напълно регулируе..

19.00лв.

Ръкавица за кастинг SPOMB Pro Casting Glove

Ръкавици със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите. Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, особено когато се ползват влажни spod миксове, благодарение на силиконовите елементи в ..

39.20лв.
Показани са от 1 до 15 от общо 15 резултата (1 страници)