• Производител
    0
    0

Паста за риболов на шаран

..

8.00лв.

Dudi Bait Carp Amour може да се излее около оловото или куката за стръв.  Той съдържа същите качествени съставки и атрактанти, както останалата част от топчетата Carp Amour.Пастата може да се използва за увеличаване на привличането в комбин..

12.50лв.

Микс от рибни брашна, животински брашна (много различно от рибното брашно) ,млечни протеини, брашна от зърнени кълнове и семена, храни за птици и други.В микса се съдържа и силен вкус на октопод,плодове ,както и редица течни хранителни ,и привличащи вещес..

9.00лв.

Това е рецепта която е получена от микса използван за производството на протеиновите топчета Mister Dudi. Ароматите на октопод и червена боровинка са в същите дози както и в най-скъпата серия .Производството на тази паста е предназначено да задоволи всичк..

13.50лв.

Основна част от микса на тези паста е birdfish - хранителна смес от риба и миди, в комбинацията са включени млечни протеини , birdfooduri. Количеството на протеините е около 39% , аминокиселините са с точното количество нужно за правилното храносмилане за..

17.50лв.

Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата (1 страници)
паста, паста за риболов, паста за риболов на шаран