• Производител
    0

Pop-up миксове

Изскачащ микс PlainГотова за употреба изскачаща смес на базата на млечни протеини, налична в ярко бяло, флуоро оранжево, флуоро розово, флуоро жълто и обикновена. Тъй като флуоровите смеси ще осигурят подобрена видимост, обикновената смес ще даде изм..

22.00лв.

Жълто, естествено багрило (E172) Естествено багрило зашаран, за да придаде на стръвта допълнително привличане / видимост.Посока на дозиране на кг суха смес:Първо смесете това с малко количество фураж, след това смесете с по-голямо количество фураж или доб..

14.90лв.

Изскачащ микс Оранжев Готов за употреба изскачащ микс на базата на млечен протеин, наличен в ярко бяло, флуоро оранжево, флуоро розово и обикновен. Тъй като флуорните смеси ще осигурят подобрена видимост, обикновената смес ще даде измит вид, което може..

22.90лв.

Оранжева, боя за стръв (E171)Много силно багрило за стръв, за да придаде на стръвта ви жив цвят, за да засили привличането и / или видимостта на вашите (куки) примамки.Посока на дозиране на кг суха смес:Първо смесете това с малко количество фураж, след то..

14.90лв.

Изскачащ микс WhiteГотов за използване изскачащ микс на основата на млечен протеин, предлага се във флуоро оранжев, флуоро розов, бял и обикновен. Тъй като флуоро-белите смеси ще осигурят подобрена видимост, обикновената смес ще даде измит вид, който..

22.90лв.

Изскачащ микс Розов Готов за употреба изскачащ микс на базата на млечен протеин, наличен в ярко бяло, флуоро оранжево, флуоро розово и обикновен. Тъй като флуорните смеси ще осигурят подобрена видимост, обикновената смес ще даде измит вид, което може д..

22.90лв.

Червено, естествено багрило (E172) Естествено оцветител застръв за шаран, за да придаде на стръвта допълнителна атракция / видимост.Посока на дозиране на кг суха смес:Първо смесете това с малко количество фураж, след това смесете с по-голямо количество фу..

14.90лв.

Черна, естествена боя за стръв (E172) Много силна боя, която придава на примамките наситено черен / по-тъмен цвят. Посока на дозиране на кг суха смес: Първо смесете това предварително с малко количество фураж, след това смесете с по-голямо коли..

52.90лв.

Ярко бяла, Bait Dye (E171) Много силна боя за стръв, която придава на примамката ярък цвят, за да повиши привличането и/или видимостта на вашите (куки) стръв. Посока на дозиране на кг суха смес: Първо смесете това предварително с малко количест..

49.90лв.

Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 страници)
Pop-up миксове