Pop up mix fluoro Pink-250g

22.90лв.

Налично

  • Код: Pop up mix fluoro Pink-250g


Изскачащ микс Розов Готов за употреба изскачащ микс на базата на млечен протеин, наличен в ярко бяло, флуоро оранжево, флуоро розово и обикновен. Тъй като флуорните смеси ще осигурят подобрена видимост, обикновената смес ще даде измит вид, което може да предизвика много предпазлив шаран. Тази смес се разточва много лесно и има голяма плаваемост. Готовите примамки ще запазят плаваемостта си най-малко 24 часа, твърди са, но все още са гъбести и ще освободят всички атрактори за продължителен период от време. Възможно е да смесите около 10-15% други сухи съставки/добавки, за да направите свои собствени уникални изскачащи прозорци, за предпочитане леки съставки / екстракти като пълномаслен GLM, черен дроб на прах, керамин, прахообразни аромати, подсладител, аминокиселини, брашно от раци и т.н. Освен това можете да използвате всякакви течности, стига да не са много тежки. Ако са необходими много твърди изскачащи прозорци, препоръчваме да добавите около 5% яйчен албумин. Не използвайте насипни масла като масло от коноп и сьомга в изскачащи прозорци. вижте инструкциите по-долу. За употреба само в примамки/примамки, не за консумация от хора/животни. Общи инструкции за изскачащ микс: 1. Разбийте желаното количество яйца в купа и добавете избраните от вас аромати/течности и консервант (около 15ml на яйце) и разбъркайте добре. За да започнете, използвайте 1 или 2 яйчни смеси, докато се постигне известна консистенция със сместа, като всичко, с което е малко опит и грешка, докато свикнете с Pop Up микса. 2. Добавете малко прах към яйцата и течностите, като разбърквате, докато се получи наистина гъста консистенция като супа. 3. Постепенно добавяйте прах, докато се получи консистенция като паста/тесто, при което почти не залепва по ръцете ви и по този начин се чувства влажна. 4. Оставете топката тесто в найлонов плик за около 30 минути 5. Разточете в желания размер. 6. Доведете тенджера с вода до точката на кипене и леко намалете, за да къкри средно, малко под точката на кипене (важно за намаляване на подуването). 7. Средното време на задушаване ще варира леко в зависимост от размера на стръвта, която сте разточили. Препоръчваме 1,5 до 2,5 минути, в зависимост от размера и количеството. Добавянето на твърде много примамки наведнъж може да намали температурата на врящата вода, тъй като общото ръководство около 20-30 примамки ще са достатъчни наведнъж. 8. След като примамките са сварени, поставете ги върху абсорбираща кърпа или хартия и оставете да изсъхнат и изстинат. 9. Важно е, че зависи от времето на годината колко дълго ще бъде времето ви за сушене/проветряване, зимата обикновено е по-дълга от лятото поради допълнителната влага във въздуха. Оставете примамките да изсъхнат добре върху решетка за сушене в суха среда за около 3 дни през лятото и около 5 дни през зимното време, в зависимост от температурата, влажността и вентилацията. За производството на вафли препоръчваме като насока да използвате около 15-25% изскачащ микс с 85-75% базов смес.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър