• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Ракети, кобри и прашки за захранване

Ракета за захранка размер голям..

12.00лв.

Катапулт RADICAL Groundbait Blaster - Шаранджийски риболов
-20%

Какво да направите, ако мястото за хранене не е на разстояние за загребване, лодка за стръв и надуваема лодка са забранени и все пак искате да захраните бали със захранка? Това е мястото, където Groundbait Blaster влиза в игра. С този инструмент можете ле..

7.90лв. 9.90лв.
FOX Rangemaster Carbon 20мм - Ракети Кобри и Прашки
-20%

Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качеств..

170.90лв. 213.60лв.
Кобра FOX RANGEMASTER PLASTIC 20mm - Шаранджийски риболов
-20%

Кобра за захранване Fox Rangemaster Throwing Stick Plastic. Кобрата е изработена от много здрава, издръжлива, лека и гъвкава пластмаса. Дизайн CAD, който е разработен специално за далечни и точни замятания. Кобрата е снабдена с противохлъзгаща и удоб..

34.50лв. 43.10лв.

Плувка за ракета за захранка SpombПредлагат се по 2бр в опаковка..

4.00лв.

Прашка FOX Power Guard Rangemaster Method Pouch - Фидер и Плувка
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаРазполага с патентован защитник на кокалчетатаФиксиращите елементи на въртящата се глава ..

32.80лв. 41.00лв.
Прашка Fox Multi Pouch Catapult - Ракети Кобри и Прашки
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаЕднокомпонентна монококова полимерна рамкаКапковиден профил на дръжката за предотвратяван..

27.20лв. 34.00лв.
Прашка FOX Rangemaster Powergrip Method Catapault - Фидер и Плувка
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаФормованата торбичка Method предотвратява смачкване на топката за стръв, когато е под нап..

27.20лв. 34.00лв.
FOX RANGEMASTER POWERGUARD MULTI POUCH CATAPULT - Шаранджийски риболов
-20%

Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – извивката на дръжката коригира и предотвратява необходимостта от огъване на китката при поставяне на примамкаРазполага с патентован защитник на кокалчетатаФиксиращите елементи на въртящата се глава ..

32.80лв. 41.00лв.
Ракета за захранване KORUM Boppers - Шаранджийски риболов
-20%

Най-добрият капкомер за стръв. Korum Bopper разполага с уникална система за тежести, при която сменяеми тежести могат да се използват за регулиране на скоростта на гмуркане и теглото на Bopper. Това работи с вътрешен порт за зареждане, скрит в конуса на н..

23.50лв. 29.39лв.

..

7.00лв.

..

7.00лв.

Ракета за захранка размер Среден..

12.00лв.

Ракета Impact Spod-Large - Аксесоари
-20%

Impact Spod на Fox се появява след 3-годишни проучвания, разработки и безброй часове полеви тестове. Ракетата притежава набор от уникални характеристики, които я отличават от останалите аксесоари за позициониране на захранка. Дизайнът на ракетата позволяв..

26.65лв. 33.30лв.

Скачайки в едно ново ниво на точност и дистанция, Dot Spod е продукт, с който Nash се гордее. Dot Spod  винаги освобождава вашата храна при удар, дори когато е подрязан или паднал настрани. Плаващ, бързо изтеглящ се и бързо зареждан с една ..

33.00лв.

 Контролирайте своята презантация на захранване, както никога досега. Уникалното отваряне на спусъка на AirBomb ви позволява да направите всичко, както желаете. Дизайнът позволява да пълните ракетата с една ръка, зареждането е бързо, лесно ..

39.90лв.

Large Spomb: тегло на ракетата - 60 gr / в заредено състояние - 180 grРакетата Spomb е иновативен продукт, който прави захранването изключително лесно, бързо и с голяма точност. Spomb ще достави впечатляващо количество подхранка в желания участък, като ер..

35.20лв.

Бързо и лесно прибиране дори и отворен , плъзгаща се без усилие по повърхността на водата с малко или никакво съпротивлениеДизайнът е много гъвкав, тъй като може да се използва с всякакви храни, включително пелети, , коноп, топчета , царевица, , личинки.И..

29.00лв.

Изпитано и надеждно устройство за доставка на риболовна стръв, което освобождава стръвта при удар с водата.Основни характеристики:Проектиран да излъчва дори по- далеч от другите модели SpombРазмери: Midi и Large SpombФормата Midi X е подобрена, за да създ..

35.00лв.

Основни характеристики:Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятанеОтличава се със своята аеродинамичма форма, която спомага за прецизен кастинг дори при силен вятърДизайнът е универсален и позволява използване..

25.50лв.

Резервни ластици за FOX Rangemaster Powerguard Method Catapults - Шаранджийски риболов
-20%

Резервни ластици за прашка FOX Rangemaster Powerguard Method Catapults ..

14.55лв. 18.20лв.
Резервни ластици за FOX Rangemaster Powerguard Multi Catapults - Шаранджийски риболов
-20%

Резервни ластици за прашка FOX Rangemaster Powerguard Multi Catapults ..

14.55лв. 18.20лв.
Показани са от 1 до 22 от общо 22 резултата (1 страници)
ракети за захранване, кобри за захранване, прашки за захранване