Показване на 1–24 от 2113 резултата

ПОДРЕДИ ПО

Шаранджийски риболов

Шаранджийският риболов е вълнуващо и предизвикателно преживяване, на което се наслаждават рибари на всякакви възрасти, независимо дали са професионалисти, или любители.

За да се хванат тези величествени риби, трябва да се използва прясна и свежа стръв. За целта понякога е нужно да се експериментира с различни видове примамки като протеинови топчета, царевица, pop up топчета и други видове стръв за шаран, за да се намери най-примамливата.

Правилните принадлежности, незабележимостта на рибаря, търпението и осигуряването на тишина са други основни фактори, важни за успешния шаранджийски риболов.

Освен всичко останало всеки рибар трябва да се съобрази и с климатичните условия на мястото, където ще лови шарани. Трябва да се има предвид фактът, че топлите месеци от годината — от края на пролетта до падането на първите есенни листа са най-доброто време за риболов на шарани. През този период водата е най-топла, а рибите — най-активни.

Облачните и дъждовните дни също са подходящи за риболовни дейности. Тогава шараните се движат по-близо до повърхността в търсене на храна.

Що се отнася до най-подходящите часови зони през деня за шаранджийски риболов, те могат да варират спрямо сезона.

Какви принадлежности за шаранджийски риболов ще откриете в hook.bg

В магазин hook.bg ще намерите разнообразие от предложения, с които да подобрите риболовното си преживяване — от макари за шаранджийски риболов и стойки до въдици, куки, протеинови топчета, влакна и т.н.

Сред основните принадлежности, които трябва да имате, за да сте подготвени за риболов, е макарата. Моделът Fox 10000 XC е създаден, за да осигурява максимална точност при замятане на далечни дистанции благодарение на специалната технология Super Slow Oscillation. Той се характеризира с бърз преден аванс и безупречно редене на влакното и леко износоустойчиво тяло. Шаранджийската макара е Ваш доверен помощник в риболовните Ви дейности.

Друг важен аксесоар, с който трябва да се снабдите, е стойката за шаранджийски риболов.

Моделът Avid Carp Bait Station & Kit осигурява максимален комфорт, като предоставя стабилност при неравни повърхности и специално място за принадлежностите Ви. Стойката е универсален, компактен и лесно преносим аксесоар, подходящ за всякакъв тип кофи. Моделът е идеалният спътник в риболовните Ви приключения.

Изберете качествени продукти за шаранджийски риболов от hook.bg

Станете част от общността на hook.bg и разгледайте нашите предложения, за да закупите най-подходящите принадлежности за шаранджийски риболов.

Възползвайте от достъпните ни цени и промоции. Освен онлайн можете да пазарувате във физическите ни магазини, да поръчате по телефон или през Facebook, като предлагаме и опцията за бърза поръчка.

При поръчка на непромоционални продукти с обща стойност над 50 лв получавате безплатна доставка.

При въпроси не се колебайте и се свържете с нас, за да получите професионални съвети от нашия екип, независимо дали сте любител или вече опитен рибар.

Hook.bg — на една кука разстояние!