Влакно за ЗИГ FOX EDGES™ ZIG & FLOATER HOOKLINK
Sale
-10%

Влакно за ЗИГ FOX EDGES™ ZIG & FLOATER HOOKLINK

FOX Zig & Floater Hooklink е влакно създадено по специална лазерна технология за точен диаметър. То е ултра меко и притежава изключителна здравина на възел и неутрална плаваемост. Предлага се в п..

15.84лв. 17.60лв.
Влакно за поводи FOX Camotex Stiff Coated Влакно за поводи FOX Camotex Stiff Coated
Sale
-10%

Влакно за поводи FOX Camotex Stiff Coated

Влакно FOX Camotex Stiff Coated за шаранджийски монтажи на достъпна цена.Изработено от висококачествено меки, гъвкави материали в камуфлажен цвят. Новият му цвят се слива идеално с различни дъна на ре..

33.48лв. 37.20лв.

Влакно за поводи KRYSTON Synx

Състои се от най-модерните високотехнологични влакна и полимери, този нов лидер материал осигурява всички свойства, които шаранджията би очаквал. Измерено спрямо неговия много тънък диаметър, товароно..

31.30лв.
Влакно за спод FOX  Spomb Braid 300m 9kg 20lb Red 0.18mm
Sale
-10%

Влакно за спод FOX Spomb Braid 300m 9kg 20lb Red 0.18mm

Плетено влакно за спод Spomb Braid на достъпна цена от любимата на рибарите марка FOX.То е изплето супер фино, което го прави перфектно за постигане на улта дълги дистанции, когато замятате със спод в..

61.74лв. 68.60лв.
Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Camo Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Camo
Sale
-10%

Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Camo

Влакно за шок лидери Snag Leader Line - Camo от популярната марка FOX.Високоустойчиво на протриване, то е създадено за шок лидер на Вашия монтаж.Притежава изклюичителна здравина на възела и ниска разт..

24.75лв. 27.50лв.
Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Trans Khaki Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Trans Khaki
Sale
-10%

Влакно за шок лидер FOX Snag Leader Line - Trans Khaki

Влакно за шок лидери Snag Leader Line - Trans Khaki от популярната марка FOX. Високоустойчиво на протриване, то е създадено за шок лидер на Вашия монтаж. Притежава изклюичителна здравина на възе..

24.66лв. 27.40лв.

Влакно за шок лидер KORDA XT Snag Leader

Korda XT Snag Leader е влакно, разработено за направата на шок лидери (дълги поводи) при улов на едри и трофейни риби с цел запазване на здравината на основната линия в крайните метри, където най-чест..

24.10лв.
Двустранен конусовиден шок лидер FOX EXOCET DOUBLE TAPERED TRANS KHAKI
Sale
-10%

Двустранен конусовиден шок лидер FOX EXOCET DOUBLE TAPERED TRANS KHAKI

Влакната Trans Khaki с ниска видимост практически изчезват на дъното на езерото и в средата на водатаЗапочва с много здрави 35lb (0,50mm) за 8m, след което линията се стеснява надолу през следващите 6..

29.97лв. 33.30лв.
Двустранен конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Double Tapered Mainline - 300m Двустранен конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Double Tapered Mainline - 300m
Sale
-10%

Двустранен конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Double Tapered Mainline - 300m

Двойно заострена монофилна главна линия, използваща нашия подобрен Exocet Pro в зелено с ниска видимост. Влакното се стеснява, започвайки от 0,50мм, което абсорбира шока от замятането, до влакно с по-..

28.21лв. 31.34лв.

Конусовиден шок лидер KORDA Subline Tapered Leader

Конусен Шок Лидер Korda Subline Tapered Leader Шоклидерът на Korda е гладък, еластичен и конусен започвайки от нисък диаметър, перфектен за завързване към линия с подобен диаметър, и продължавайк..

24.00лв.

Конусовиден шок лидер CLIMAX Seamaster Surfline

Climax Seamaster Surf Line лидер 5х15м Висококачествена  линия за екстремни дистанции. С аеродинамичния конус на тази SURF-LINE можете да постигнете значително по-големи дистанции, отко..

25.50лв.
Конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Tapered Leader Конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Tapered Leader
Sale
-10%

Конусовиден шок лидер FOX EXOCET Pro Tapered Leader

Конусовидни лидери, използващи подобрения Exocet Pro Mono в Low vis зелено. Перфектен за риболовци, които предпочитат моно лидер пред плетен, или за места, където плетеното влакно/лидер са забран..

21.15лв. 23.50лв.
Конусовиден шок лидер FOX Tapered Leaders Trans Khaki 3x12m Конусовиден шок лидер FOX Tapered Leaders Trans Khaki 3x12m
Sale
-10%

Конусовиден шок лидер FOX Tapered Leaders Trans Khaki 3x12m

FOX Edges Soft Tapered Leader е специален конусен шок лидер проектиран да поеме шоковия тласък при замятане на свръх тежести като спод ракета за риболов и други. С негова помощ ще предотвратите нежeл..

26.46лв. 29.40лв.

Лийдкор CLIMAX Cult Carp Leadcore Super Supple-10m

Този материал от оловно ядро ​​се отличава с устойчива на износване и лесно раздробяваща се обвивка, изключително тежък е и практически изчезва по езернотото или речното дъно.   дължина 10 м..

15.60лв.

Лийдкор KRYSTON Mega Weight Lead Core 60lb

Колко тежко? Просто вземете ролката, почувствайте теглото и въпросът ще получи отговор веднага. Той е невероятен,шест пъти по-тежък от много от предлаганите в момента 60lb..

19.60лв.

Лийдкор Kryston Score Gold

Колко тежко? Просто вземете макара, почувствайте теглото и въпросът ще получи отговор веднага. Той е невероятно шест пъти по-тежък от много от предлаганите в момента „леки тежести“...

19.60лв.

Монофилно влакно BROWNING Black Magic Gold Mono

Качествена Black Magic, многофункционална монофилна корда на удобни насипни макари. Надеждна линия с добра цена, която е подходяща за всеки стил на риболов, плувка или фидер.BLACK MAGIC GOLD MONO: Дос..

14.20лв.

Монофилно влакно CLIMAX Cult Extreme Carpline 1330m

Влакно което няма нищо общо със съществуващите шаранджийски линии. Междинна стъпка в производствения процес дава на този монофиламент огромна устойчивост на абразия, която е 12 пъти по-висока от конве..

49.00лв.

Монофилно влакно CLIMAX Cult Red Mono

0.28- 1500 метра0.35- 910 метра..

49.00лв.

Монофилно влакно CLIMAX Deep Purple Carpline

Полимерната сърцевина покрита с флуорокарнбон кара линията да потъне бързо,и надеждно предотвратява абсорбцията на вода. В допълнение, това покритие осигурява отлична устойчивост на износване и контро..

49.00лв.

Монофилно влакно CLIMAX Hyper Cast 300м

Влакно предназначено за всички, които се нуждаят от линия за прецизни и дълги замятания. Благодарение на специалното си флуоровъглеродно покритие,  HYPER  Cast притежава изключителни плъзгащ..

12.50лв.

Монофилно влакно CLIMAX Max Mono 300m-0.28mm

Информация за продукта "Climax Max Mono" Climax Max Mono МАКСИМАЛНО качество Новият MAX MONO се състои от 100% висококачествен мултиполимер, който се произвежда изключително за Climax. Допълнително фл..

24.90лв.

Монофилно влакно CLIMAX Species Carp Brown 400m

Висококачествено монофилно влакно за риболов на шаран на достъпна цена от марката CLIMAX.Отличава се със своята отлична здравина, огромна износоустойчивост и невероятна гладкост.Приложимо както за упо..

7.90лв.

Монофилно влакно FL Super Power Fluo 300m.

Влакното е меко и здраво, специално проектирано за Кастин, подходящо за шарански и фидер риболов.Оцветено в ярък флуоресцентен цвят с невероятните показатели за издръжливост на опън и възел. Благодаре..

8.00лв.

Монофилно влакно FL Super Power Fluo 300м.

Влакното е меко и здраво  с достатъчна разтегливост, подходящо за шарански и фидер риболов.Оцветено в ярък флуоресцентен цвят с невероятните показатели за издръжливост на опън и възел. Благодарен..

8.00лв.
Монофилно влакно Fox Adaptive Camo Soft Steel 1000m
Sale
-10%

Монофилно влакно Fox Adaptive Camo Soft Steel 1000m

Благодарение на подобрения в технологията на монофилните елементи, производство на тази нова линия е по-добро от всякога! Невероятно усилено, ниска разтегливост и много устойчиво на износване.Новия сп..

40.50лв. 45.00лв.
Монофилно влакно FOX Carp Mono Монофилно влакно FOX Carp Mono
Sale
-10%

Монофилно влакно FOX Carp Mono

За почитателите на шаранджийския риболов експертите на гиганта Fox създадоха монофилно влакно, което комбинира отлични качествени показатели, достатъчна дължина и атрактивна цена.Това влакно е предназ..

19.44лв. 21.60лв.
Монофилно влакно FOX EDGES Link Crimpable Monofilament Монофилно влакно FOX EDGES Link Crimpable Monofilament
Sale
-10%

Монофилно влакно FOX EDGES Link Crimpable Monofilament

Дължините на куките на Edges Link са проектирани да работят специално с Edges Crimps за създаване на перфектни, чисти и подредени кримпвани съоръжения. Идеален за създаване на твърди връзки на съоръже..

14.13лв. 15.70лв.
Монофилно влакно FOX Exocet Fluoro Orange Mono Монофилно влакно FOX Exocet Fluoro Orange Mono
Sale
-10%

Монофилно влакно FOX Exocet Fluoro Orange Mono

- Направено на основата на изключително популярния монофиламент за дистанция Exoset Distance Casting    Monofilament  - Флуоро оранжевият цвят с висока видимост прави линията лесно..

38.79лв. 43.10лв.
Монофилно влакно FOX EXOCET PRO Монофилно влакно FOX EXOCET PRO
Sale
-10%

Монофилно влакно FOX EXOCET PRO

Подобреният Exocet Pro Mono в зелено, с ниска видимост във водата. Използването на най-новите технологии, прави Exocet Pro най-доброто монофилно влакно за постигане на голяма дистанция, супер меко и е..

45.85лв. 50.94лв.
Монофилно влакно FOX EXOCET® MONO TRANS KHAKI Монофилно влакно FOX EXOCET® MONO TRANS KHAKI
Sale
-10%

Монофилно влакно FOX EXOCET® MONO TRANS KHAKI

Влакното Trans Khaki с ниска видимост практически изчезват на дъното на езерото и в средата на водатаНисък диаметър и еластичност го прави идеален за замятане на дълги разстоянияГоляма устойчивост на ..

38.79лв. 43.10лв.

Монофилно влакно Korda Subline

Монофилно влакно, специално проектирано от екипа на Korda, за да се справи с всички екстремни риболовни ситуации.Subline - влакно с изключителна издръжливост и здравина на възел.Това е прави..

45.00лв.

Монофилно влакно KRYSTON Oblivion Mono

Моно с най-висока устойчивост на абразия Най-добра устойчивост на абразия на пазара Супер гладка и много еластичнo потъвайки веднага при допир с водата  Матов цвят, без отражения във водата Налич..

35.30лв.
Монофилно влакно QUANTUM SALSA 3000m 0.25mm Монофилно влакно QUANTUM SALSA 3000m 0.25mm
Sale
-20%

Монофилно влакно QUANTUM SALSA 3000m 0.25mm

Монофилна нишка Quantum Quattron Salsa, прозрачно червена,- 3000m Quantum Quattron Salsa е монофилно влакно с всички основни характеристики, които един риболовец търси. Прозрачен червен монофил със ..

86.16лв. 107.70лв.

Монофилно влакно RADICAL Z-CARP Substantil 0.30mm - 1450m

Монофилно влакно RADICAL Z-CARP Substantil 0.30mm - 1450mПритежава изключителна издръжливост, ниска разтегливост и добра еластичност.Зеленият цвят на влакното подпомага сливането му с растенията във в..

48.90лв.

Монофилно влакно RADICAL Z-CARP Substantil 0.40mm - 816m

Зелена линия, която практически изчезва между растенията във водата. Високата здравина на възела, високата издръжливост и добрата еластичност гарантират, че шаранът се приземява надеждно. Ниската разт..

48.90лв.
Показани са от 1 до 36 от общо 81 резултата (3 страници)