Очаквайте

Риболовен сак Delphin Area CARRY Carpath XL

74.00лв.

Очаквайте

  • Производител: Delphin
  • Код: Delphin Area CARRY Carpath XL

Delphin AREA са чанти от високо класна серия предназначена за карп риболов в неповторим CARPATH дизайн. Безупречен шев, здрави ципове и ергономични форми, това е Delphin AREA!

Този модел чанта е много практичен за съхранение на вашите рибарски принадлежности. При направата на нейния дизайн, главния фокус е нейната функционалност, трайност и издръжливост при лоши климатични условия. Чантата има 6 мм подплата за максимална протекция на вашите аксесоари. Цялата чанта е изключително компактна и стабилна дори когато е празна. Цялото дъно покрито с подсилен 5 сантиметров непропускащ слой, който позволява поставянето на вашата чанта навсякъде, на мокри повърхности и дори и във вода. В допълнение има и 3 външни джоба с ципове за съхранение на други рибарски принадлежности. Вътре в чантата има голям мрежов джоб. Вътрешния калъф на чантата е направен за лесно поставяне на други чанти от серията AREA. За максимален комфорт има и омекотен колан, с който можете да преметнете чантата през рамо, или да използвате практическата дръжка за ръка.

Технически параметри XL:

Размер на чантата – 55 x 35 x 30 cm

Вътрешен размер на чантата – 45 x 30 x 29 см

Размер на преден джоб– 30 x 20 x 5 см

Размер на странични джобове – 25 x 20 x cm

Вътрешен мрежов джоб – 40 x 30 см

Технически параметри XL:

Размер на чантата – 60 x 35 x 36 cm

Вътрешен размер на чантата – 55 x 29 x 32 см

Размер на преден джоб – 35 x 25 x 5 см

Размер на странични джобове – 25 x 25 x cm

Вътрешен мрежов джоб – 48 x 29 см

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира естетиката на камуфлажа с формите на карп риболова. Този уникален и неповторим дизайн е дело на Delphin и разчупва представите на досегашното оборудване, за да ги доведе до едно ново измерение. 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър