Kola nut powder-50g

Кола от ядки на прахKola Nut Nitida е може би най-важният стимулант на Африка, дървото Kola расте в югоизточна Африка. Познаваме тази съставка от популярната напитка Coca Cola.Ефектът на тази със..

9.90лв.

L-аланин хидрохлорид на прах L-Alanine HCL-50g

L-аланин хидрохлорид на прах (чист)L-аланин е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шаран. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, наред с други роли. Той..

10.90лв.

L-аргинин хидрохлорид на прах L-Arginine HCL-50g

L-Аргинин hcl на прах (чист)Аргининът е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шараните и сомовете. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, подобрява имунната с..

10.90лв.

L-валин хидрохлорид на прах L-Valine HCL-250g

L-валин на прах (чист)Това е необходима добавка в HNV стръв. L-валинът е важен за метаболизма и поддържането на азотния баланс. Ще подобри аборта на въглехидратите, помага на имунната систем..

26.00лв.

L-глутамин на прах L-Glutamine-250g

L-глутамин на прах (чист) L-глутамин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Също така месоядни риби, като сом, щука и др., имат вкус към тази аминокиселина. Глутаминът произвежда глутами..

29.90лв.

L-лизин хидрохлорид на прах L-Lysine HCL-250g

L-лизин хидрохлорид на прах (чист)Това е най-добрият механизъм за подаване сред аминокиселини. Счита се за най-необходимата аминокиселина за шарана в балансирана или с висока хранителна стойност ..

18.90лв.

L-пролин на прах L-Proline-50g

L-пролин на прах (чист)L-пролин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Това е основно изискване за рибите като цяло. Той е естествен стимулант, тъй като е едно от най-разпростране..

14.90лв.

Аминокиселини за протеинови топчета FeedStimulants, L-Alanine Hcl хидрохлорид на прах -250g

L-аланин хидрохлорид на прах (чист)L-аланинът е една от най-стимулиращите вкуса аминокиселини за шарана. Той подпомага метаболизма при използването на глюкоза за енергия.L-Alanine е силно концент..

26.00лв.

Водоразтворима течност с чесън FeedStimulants Water Soluble Garlic Liquid-25ml

Водоразтворима течност с чесън Чисто и естествено, за човешка храна, без никакви изкуствени съставки. Много богат на антиоксиданти, съдържащ много летливи и биоактивни вещества, които ще привлек..

19.90лв.

Добавка за протеинови топчета FeedStimulants- Insect Hydro powder-250g

Добавка за протеинови топчета FeedStimulants- Insect Hydro powderInsect Hydro powder, BSF Maggot е чудесно допълнение към всяка рецепта. Тъй като този прах от насекоми е почти напълно водоразтворим, а..

26.90лв.

Зимно аминокиселинно съединение на прах Winter Amino Compound-250g

Зимно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода: <14 o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при разли..

69.90лв.

Зимно аминокиселинно съединение на прах Winter Amino Compound-50ml

Зимно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода: <14 o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при разли..

19.90лв.

Коркови топки Cork balls-10mm

Коркови топкиЕстествени коркови топчета за правене на изскачащи прозорци със същата рецепта, както се използва за дънни примамки. Внимателният шаран много трудно ще устои на това в сравнение с до..

6.00лв.

Коркови топки Cork Balls-8mm

Коркови топкиЕстествени коркови топчета за правене на изскачащи прозорци със същата рецепта, както се използва за дънни примамки. Внимателният шаран много трудно ще устои на това в сравнение с до..

6.00лв.

Креатин на прах Creatine Pure-250g

Креатин на прах (чист)Стимулант, много добре познат в света на културизма. Това е органична киселина, която директно засилва снабдяването с енергия на мускулите и нервните клетки. Шаранът и ..

18.90лв.

Лятно аминокиселинно съединение на прах Summer Amino Compound-250g

Лятно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода от около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни тем..

69.90лв.

Лятно аминокиселинно съединение на прах Summer Amino Compound-50g

Лятно аминокиселинно съединение на прахСмес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода с температура около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при р..

19.90лв.

Накрайник за шприц CZ Nozzle for Boilie Gun

Накрайник за шприц за топчета с максимален диаметър на оформената смес - 35 мм...

3.20лв.

Поп ъп топчета от бътърскоч FeedStimulants Pop Ups Butterscotch Delight

Ultra Trigger Pop UpsButterscotch Delight, предварително напоена. Превъзходни изскачащи прозорци с доказано неустоимо мигновено високо привличане, което ще улови! Изцяло натоварен с атрактор..

16.90лв.

Поп ъп топчета от калмари Pop Ups- Spice Squids

Ultra Trigger Pop UpsПодправки Калмари, предварително накиснати. Превъзходни изскачащи прозорци с доказано неустоимо мигновено високо привличане, което ще улови! Изцяло натоварен с атрактори..

16.90лв.

Поп ъп топчета от морски дарове FeedStimulants Pop Ups Seafood Cocktail

Ultra Trigger Pop UpsКоктейл от морски дарове, предварително накиснат. Превъзходни изскачащи прозорци с доказано неустоимо мигновено високо привличане, което ще улови! Изцяло натоварен с атр..

16.90лв.

Поп ъп топчета от портокал FeedStimulants Pop Ups Orange Fruit Crush

Ultra Trigger Pop UpsПортокалово плодово смачкване, предварително накиснато. Превъзходни изскачащи прозорци с доказано неустоимо мигновено високо привличане, което ще улови! Изцяло натоварен..

16.90лв.

Прецизна везна за претегляне FeedStimulants Precision Weighing Scale

Прецизна везна за претеглянеИдеална за използване при претегляне на малки количества за направа на тестови партиди.Капацитет и точност: 200g / 0,01g ( + / -  0,01g)Единица: g ..

35.00лв.

Спирулина FeedStimulants Spirulina 60%

Спирулина FeedStimulants Spirulina 60%съставка Супер храна и оцветяваща примамка (тъмна) съставка. Синьо-зелени микро водорасли, обикновено наричани Спирулина, които растат естествено в..

19.90лв.

Фино раково брашно FeedStimulants Crayfish Meal-1kg

Сладководно раково брашно (изключително фино)Това брашно от раци се получава от раци, получени от промишленото събиране на цели раци, предназначени законсумацияот човека. Тези пресни и диви раци ..

19.90лв.
Показани са от 1 до 25 от общо 25 резултата (1 страници)