Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг

Налично

  • Производител: Sea Falcon
  • Код: Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър

Налични опции

Продукт ТЕГЛО (ГР.) Цена Брой
Z Slow 280гр-01
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-01
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-05
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-05
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-11
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-11
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-12
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-13
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-13
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-14
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-14
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-15
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-15
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-19гр
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-19гр
280гр 44.00лв. бр.
Z Slow 280гр-20гр
Sea Falcon Z Slow 280гр Джиг - Z Slow 280гр-20гр
280гр 44.00лв. бр.