Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг

Налично

  • Производител: Sea Falcon
  • Код: Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг

#1     #14

#5     #15

#11     #19

#13     #20     

#21

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър

Налични опции

Продукт ТЕГЛО (ГР.) Цена Брой
Z Slow 220гр-01
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-01
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-05
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-05
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-11
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-11
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-13
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-13
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-14
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-14
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-15
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-15
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-19
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-19
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-20
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-20
220гр 36.00лв. бр.
Z Slow 220гр-21
Sea Falcon Z Slow 220гр Джиг - Z Slow 220гр-21
220гр 36.00лв. бр.