• Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Джигове

Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг

Налично

  • Производител: Sea Falcon
  • Код: Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг

цвят#1Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 01 Sardine цвят#5Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 05 All Glowing Lighting Pink 

цвят#2Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 02 Pink Back цвят#6Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 06 Lighting Red Gold With Glowing Edge

цвят#3Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 03 Lighting Glowing Blue Pink цвят#7Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 07 Lighting Green Gold With Glowing Edge

цвят#4Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 04 Lighting Glowing Silver цвят#8Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг 08 Lighting Glowing Rainbow

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър

Налични опции

Продукт ТЕГЛО (ГР.) Цена Брой
Z Slow Neo 180гр.-01
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-01
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-02
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-02
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-03
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-03
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-04
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-04
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-05
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-05
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-06
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-06
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-07
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-07
180гр 36.40лв. бр.
Z Slow Neo 180гр.-08
Sea Falcon Z Slow Neo 180гр. Джиг - Z Slow Neo 180гр.-08
180гр 36.40лв. бр.