Белачка за поводи Carp Spirit Strip - Eaze

Ергономично проектиран да пасва удобно между палеца и показалеца.Инструментът Strip-Eaze е проектиран за безопасно и лесно премахване на външното покритие на куките в комбиниран стил, без да повреди в..

8.30лв.

Белачка за поводи KORDA Strippa

Белачка за поводи Korda Strippa Tool е проектирана да ви помогне при забелването на поводите със силиконово покритие. Специалното режещо острие е така проектирано, че няма да нарани самия повод, а сам..

19.50лв.
Бургия за стръв AVID CARP Titanium Retracta Bait Drill Бургия за стръв AVID CARP Titanium Retracta Bait Drill
Sale
-10%

Бургия за стръв AVID CARP Titanium Retracta Bait Drill

Висококачествена бургия за стръв с насоченост към шаранджийския риболов. AVID CARP Titanium Retracta Bait Drill е специално проектирана бургия, подходяща за пробиване на твърда стръв като тигрови я..

9.90лв. 11.00лв.

Бургия за стръв Carp Spirit Bait Drill 1.2mm

С своята 1.2мм стомана, тази бургия е безценна за пробиване на твърди топчета и пелети без да ви е страх че ще се разпаднат.Ергономична дръжка с ярък цвят която ще ви помогне да не губите по бреговете..

8.80лв.

Бургия за стръв Delphin SLIM Drill

Delphin SLIM Drill е фидерна бургия, предназначена за пробиване на най-твърдите примамки като пелети или тигрови ядки (чуфа) . Металната част с дължина 30 мм, въпреки че е с малък диаметър, е много зд..

5.00лв.

Бургия за стръв DELPHIN THE END GRIP

Продуктите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. Бургията е важна поради нейната огромна здравина, поради което тя..

6.00лв.

Бургия за стръв FL Nut Drill

Компактна бургия подходяща за пробиване на протеинови топчета, пелети, царевица и други видове твърда стръв.Удобна, ергономична дръжка.Дължина: 75мм.Дължина на металната част: 42мм..

4.00лв.

Бургия за стръв FL Nut Drill Long

Издължена бургия подходяща за пробиване на протеинови топчета, пелети, царевица и други видове твърда стръв.Удобна, ергономична дръжка.Дължина: 92мм.Дължина на металната част: 63мм..

4.00лв.

Бургия за стръв FOX EDGES Bait Drill & Cork Sticks - Drill & 6mm Cork Sticks

Прецизно конструирана система, която е идеална за създаване на популярните балансирани презентации като KD Rig монтажи за шаран.Предлагаме я във вариант от 6мм. ..

17.60лв.
Бургия за стръв FOX Edges Micro Drill 1mm Бургия за стръв FOX Edges Micro Drill 1mm
Sale
-10%

Бургия за стръв FOX Edges Micro Drill 1mm

Висококачествена бургия за пробиване на стръв от популярната марка FOX.Edges Micro Drill е проктирана за пробиване на твърди и меки примамки. Изградена е от висококачествена неръждаема стомана. Р..

8.82лв. 9.80лв.
Бургия за стръв FOX Edges Nut Drill - 1.5mm Бургия за стръв FOX Edges Nut Drill - 1.5mm
Sale
-10%

Бургия за стръв FOX Edges Nut Drill - 1.5mm

Висококачествена бургия за пробиване на стръв от популярната марка FOX. Edges Nut Drill е проктирана за пробиване на твърди и меки примамки. Изградена е от висококачествена неръждаема стомана. ..

12.33лв. 13.70лв.

Бургия за стръв Starbaits Bait Drill 7.5мм

Бургия Starbaits  Bait DrillБургии за протеинови от Starbaits. Понякога е нужно да си направите сами pop up затова са измислени Bait Drill. Предлагат се в два размера...

7.70лв.

Бургия за стръв Starbaits Bait Drill 9.5мм

Бургия Starbaits  Bait DrillБургии за протеинови от Starbaits. Понякога е нужно да си направите сами pop up затова са измислени Bait Drill. Предлагат се в два размера...

7.70лв.

Бургия за топчета FilStar Inox Soft Grip Boilie Drill

Бургия за протеиново топче от инокс с гумен захват...

3.60лв.

Бургия за топчета LineaEffe

Бургия за протеинови топчета..

3.50лв.
Игла Fox Edges Gated needle Игла Fox Edges Gated needle
Sale
-10%

Игла Fox Edges Gated needle

Иглата Fox Gated Needle е направена за изработване на монтажи с Lead Core ( с по-висока здравина и дебелина поне 45Lbs), нанизване на царевица, протеинови топчета или пелети.  Производител: Fox, ..

7.11лв. 7.90лв.
Игла FOX Edges Splicing Needle
Sale
-10%
6.84лв. 7.60лв.

Игла THE END GRIP LeadCore

Продуктите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. Игла за оловна сърцевина LeadCore има малко метално тяло, благода..

6.00лв.

Игла THE END GRIP Medium

Продуктите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. Иглата за топчета Medium може да бъде наречена универсална игла, ..

6.00лв.

Игла THE END GRIP Safety

Иглите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. Safety е важна поради нейната огромна здравина, поради което тя е под..

6.00лв.

Игла THE END GRIP Safety Mini

Иглите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. SafetyMini е важна поради нейната огромна здравина, поради което тя е..

7.00лв.
Игла за лийдкор AVID CARP Titanium Retracta-Splicing Needle Игла за лийдкор AVID CARP Titanium Retracta-Splicing Needle
Sale
-10%

Игла за лийдкор AVID CARP Titanium Retracta-Splicing Needle

Висококачествена игла за стръв и сплитане на клупове от шаранджийски лийдкор, както и за нанизването на косъм на меки и малки примамки. AVID CARP Titanium Retracta-Splicing Needle е сгъваема игла, ..

9.90лв. 11.00лв.
Игла за поводи и монтажи AVID CARP Titanium Retracta Gated Needle Игла за поводи и монтажи AVID CARP Titanium Retracta Gated Needle
Sale
-10%

Игла за поводи и монтажи AVID CARP Titanium Retracta Gated Needle

Висококачествена игла за стръв и изработка на монтажи, с насоченост към шаранджийския риболов. AVID CARP Titanium Retracta Gated Needle е сгъваема игла, специално проектирана за прибиране с едно дви..

9.90лв. 11.00лв.
Игла за стръв AVID CARP Titanium Retracta Hard Bait Hair Needle Игла за стръв AVID CARP Titanium Retracta Hard Bait Hair Needle
Sale
-10%

Игла за стръв AVID CARP Titanium Retracta Hard Bait Hair Needle

Здрава и надеждна игла, подходяща и за монтирането на големи протеинови топчета и по-твърда стръв. AVID CARP Titanium Retracta Hard Bait Hair Needle  е сгъваема игла, специално проектирана за пр..

9.90лв. 11.00лв.

Игла за стръв Delphin Slim Safety

Delphin SLIM Safety е много тънка фидерна игла, предназначена основно за закрепване на примамки. Благодарение на тънката метална част с остър връх и кука можете лесно да вденете малки примамки само с ..

6.00лв.
4.00лв.

Игла за Стръв FL Heavy Needle

Чудесна игла за шаранджийски монтажи, с която лесно се поставят протеинови топчета, тигров фъстък, предварително разпробити пелети, както и изкуствена стръв. FL Heavy Needle е изработена от неръждаема..

3.70лв.
Игла за стръв FOX Edges Micro Needles Fine Игла за стръв FOX Edges Micro Needles Fine
Sale
-10%

Игла за стръв FOX Edges Micro Needles Fine

Игла за риболовна стръв Fox Edges Fine Needle е предназначена за употреба за меки частици за риболов.FOX Fine Needle е фина игла за риболовна стръв с малък прорез на върха, ко..

7.02лв. 7.80лв.
Игла за стръв FOX Heavy Needle
Sale
-10%

Игла за стръв FOX Heavy Needle

Цвят: червенДължина на металната част 4.5 см..

6.93лв. 7.70лв.

Игла за стръв KORDA Braided Hair Needle

Braided Hair Needle - жълта дръжка - Идеална за правене на монтаж ''на косъм'' с плетени влакна.Това е финна игла с дължина 7см...

7.80лв.

Игла за стръв KORDA Heavy Needle

Чудесна игла за шаранджийски монтажи, с която лесно се поставят протеинови топчета, тигров фъстък, предварително разпробити пелети, както и изкуствена стръв. Korda Heavy Needle е изработена от неръжда..

7.80лв.
Игла за стръв Korum Xpert Fine Hair Needle Игла за стръв Korum Xpert Fine Hair Needle
Sale
-20%

Игла за стръв Korum Xpert Fine Hair Needle

Korum Xpert Fine Hair Needle – Игла за стръв от Korum. Изработена от висококачествена стомана за максимална здравина. Ергономичната дръжка е в ярък цвят, за лесно откриване при ниска осветеност...

7.04лв. 8.80лв.

Игла за стръв Prologic Spike Bait Needle

Изработена от стомана с висока якост Ергономична ръкохватка Компактна и лесна за употреба Предлага се в три размера ..

8.90лв.

Игла за стръв RidgeMonkey RM-Tec Braid Needle

Игла RidgeMonkey RM-TEC Nite Glow Braid Needle е игла с ниско защитна контра, която се намира в края на острието,с цел да се предотврати разпукване на стръвта.Дръжката свети в тъмното.Дължин..

9.00лв.

Игла за стръв RidgeMonkey RM-Tec Nite Glow Boilie Needle

Създайте способността да представите стръвта си възможно най-ефективно с този комплект от пет части: висококачествени игли с ергономични заострени дръжки, всички с брилянтен материал RidgeMonkey Nite ..

9.00лв.
Показани са от 1 до 36 от общо 62 резултата (2 страници)