• Производител
    0
    0
    0
    0

Шаранджийски плетени влакна

Влакно Avid Carp Extremity Spod Braid, за Спод - Шаранджийски риболов
-20%

Спод Влакно Avid Carp Extremity Spod Braid е специално разработено риболовно влакно при използване на спод въдици.Благодарение на тънкият му диаметър, ви позволява да достигате големи дистанции и в същото време изключителна точност. Влакното за риболов е..

47.05лв. 58.80лв.
Влакно за спод FOX  Spomb Braid 300m 9kg 20lb RED 0.18mm - Шаранджийски риболов
-20%

Спод оплетка с ултра дълъг обхватОплетка с висока плавателностНа практика няма разтяганеСилно видимиМалък диаметърПревъзходна здравина на възелаПрепоръчва се за използване заедно с Spomb Braided Shock-leader..

55.20лв. 68.99лв.
Плетено влакно FOX EXOCET® MK2 SPOD & MARKER BRAID - Шаранджийски риболов
-20%

Изключително плавателно плетено влакноНа практика няма разтяганеМалък диаметърВисока здравина на възелаПерфектен за сподинг от разстояниеПрепоръчителна употреба с конусовиден моно/плетен лидер..

54.85лв. 68.58лв.
Плетено влакно Exocet® MK2 Spod & Marker Braid - 0.18mm/20lb x300m MARKER - Green - Шаранджийски риболов
-20%

Изключително плавателно плетено влакноНа практика няма разтяганеМалък диаметърВисока здравина на възелаПерфектен за сподинг от разстояниеПрепоръчителна употреба с конусовиден моно/плетен лидер..

54.85лв. 68.58лв.
Плетено влакно SUBMERGE HIGH VISUAL SINKING BRAID - Шаранджийски риболов
-20%

Бързо потъващо плетено влакноНисък диаметър и много еластичен, идеален за работа с лодка или кастингЯркият оранжев цвят предлага изключителна видимост денем и нощемПомага на риболовците да виждат линията, докато вадят рибатаСилно устойчив на триенеНа прак..

75.25лв. 94.06лв.
Плетено влакно Fox Submerge™ Sinking Braided Mainline - Шаранджийски риболов
-20%

Нашата плетена основна линия Submerge се използва от някои от най-добрите шаранджийски риболовци в цяла Европа, включително тези, спонсорирани от конкурентни компании за такъми, които правят свои собствени плетени влакна. Submerge се предлага в цвят Dark ..

75.25лв. 94.06лв.
Плетено влакно KORUM Bopper Bait Up Braid - Шаранджийски риболов
-20%

Bopper Bait Up Braid. 65 фунта 0,34 мм. 8 нишки. Създаден специално за захранване без шоклидер. Перфектно се използва с Korum Boppers и Bopper Bait Up Rod...

31.35лв. 39.19лв.
Плетено влакно за повод FOX Camotex Soft Coated Camo Braid - Шаранджийски риболов
-20%

Предимства от нов и подобрен камуфлаж за прекъсване на цветовете, за да отговаря на голямо разнообразие от езерни и речни леглаРазполага с еластична, потъваща камуфлажна вътрешна плитка с много меко, матово камуфлажно външно покритиеУниверсален материал, ..

29.85лв. 37.29лв.

Със здраво, здраво плетено ядро със супер тежко импрегнирано с волфрам покритие. Връзката за куки с волфрамово покритие Rock Bottom се изправя без необходимост от пара и осигурява перфектния материал за кукички за голямо разнообразие от ситуации и презент..

28.00лв.

Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 страници)
плетени влакна за риболов на шаран