• Starbaits BLACKBERRY Hard Baits - Стръв  (Hookbaits)

Starbaits BLACKBERRY Hard Baits

15.90лв.

Налично

  • Производител: Starbaits
  • Код: Starbaits BLACKBERRY Hard Baits

PROBIOTIC - BLACKBERRY HARD BOILIES
Hard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. 
 

Всички модели от гамата PROBIOTIC са произведени със същата взискателност и качество, като серията от високия клас, но с присъствието на синтентични елементи. Комбинирането на синтентични разградими аромати с неразградими натурални компоненти (масла/ етерични масла/ подправки) позволява оптимизацията на разграждане в различните слоеве на водата. 

В последните години се забелязва завръщане на плодовите рецепти в състезателния риболов на шаран. Именно заради това, експертите решават да комбинират два изцяло плодови аромата, като същевременно се целят да се запази високо ниво на хранителни стойности. BLACKBERRY съчетава наситен сладък аромат на зрели ягоди и аромат на касис. 
 

Съставки:
- аромат на зрели ягоди
- аромат на касис
- бързоразградима пудра (дроб)
- минерали, бетаин и мая
- етерични масла 

Период:
- целогодишно използване 

Захранване:
- масирано захранване

Селектиращи риби:
- дребни, средни и едри екземпляри

Сесии:
- краткотрайни излети 

Серията PROBIOTIC е специално разработена за Англия, основно за къси и бързи излети, но с годините серията добива популярност в цяла Европа. 

 

КодМоделДиаметърРазфасовка
20058612BLACKBERRY20мм200гр

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър