• Starbaits RED LIVER - Стръв  (Hookbaits)

Протеинови топчета Starbaits RED LIVER

15.90лв.

Налично

  • Производител: Starbaits
  • Код: Starbaits RED LIVER

PERFORMANCE CONCEPT - RED LIVER HARD BOILIES
Hard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. 

Основните два компонента на серията са известни със своята атрактивност вече повече от 30 години: ROBIN RED (оригиналът на Haith's) и дроб. Компонентите са интегрирани в съставките чрез две различни форми - течна и на прах, като по този начин е възможно да се постигне универсален ефект, който работи бързо (течни съставки) и за по-дълъг период (съставки на прах).

RED LIVER е с висока хранителна стойност и при прекомерно използване има вероятност от прехванване на рибите в периметъра. Може да се открие наличие на: бетаин, мая, дрожди, етерични масла и аминокиселини. 

Една от най-важните характеристики на топчетата от серията е ронливата структура, която гарантира качествено разпадане и дава възможност на съставките да се разтворят около стръвта. Подходяща серия и за краткотрайни, и за дълготрайни излети (ALT тип – Attract Long Term). Работят еднакво добре и в топла, и в студена вода.

Съставки:
- бетаин, мая, дрожди, аминокиселини (стимулират апетита)
- екстракт от черен дроб (под течна и прахообразна форма)
- ROBIN RED (оригиналът на Haith's)

Период:
- целогодишно използване (и топла, и студена вода)

Захранване:
- умерено захранване (поради високите си хранителни стойности е възможно да прехранят рибите)

Селектиращи риби:
- едри екземпляри

Сесии:
- подходящи за кратки, средни и дълготрайни излети 

Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствени аромати и синтетични оцветители. 
 

КодМоделДиаметърРазфасовка
20071697RED LIVER20мм200гр

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър