Протеинови топчета Starbaits RS1

Производители Starbaits
Код: Starbaits RS1
Наличност: Налично
  • Цена: 15.90лв.

  • Бонус точки: 15
PERFORMANCE CONCEPT - RS1 HARD BOILIES
Hard Boilies са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. 
 

Роден от комбинация на две съставки, изключително популярни в света на риболова на шаран: ROBIN RED  и брашно от раци (crayfish meal). Специална формула, за да се превърне в потенциален източник на храна, която отговаря на хранителните нужди на шарана, цялата гама е проектирана от най-добрите суровини, предлагани на пазара: брашно от раци, сушени при ниска температура, извлечени от ракообразни, крио-смлени подправки и бетаин. Проектирани от атрактивни нови молекули, като същевременно се гарантира добре балансирана диета, със съдържание на важни минерали, протеини, въглехидрати, от които рибите се нуждаят. Комбинацията на разтворими привлекателни съединения, както и някои допълнителни съставки гo правят невероятно ефективен за риболов на големи риби. 

Съставки:
- витамини и минерали (стимулират апетита)
- брашно от раци
- висока концентранция на ROBIN RED (оригиналът на Haith's)
- бетаин

Период:
- целогодишно използване (и топла, и студена вода)

Захранване:
- средно захранване (средна хранителна стойност)

Селектиращи риби:
- едри екземпляри

Сесии:
- подходящи за средно продължитени излети (до 2 дни)

Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствени аромати и синтетични оцветители. 
 

КодМоделДиаметърРазфасовка
20064052RS120мм200гр

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър