• Производител
    0

Течности и олио

CSL - Corn Steep LiquorИзключително атрактивен природен течен концентриран активен съпътстващ продукт от мокрото производство на царевично нишесте. Красив концентрат от разтворима царевица, богата на витамини, аминокиселини, минерали и други стимулан..

14.90лв.

Liquid Plankton hydro (Calanus)Силно стимулираща съставка на шаранска стръв. Този превъзходен продукт е чиста тънка течна супер храна, направо от Антарктическите океани.Ние оценяваме този продукт по-високо от добре познатия хидрохидрол Krill и бившия..

42.00лв.

Liquid Poultry Liver HydroСилно стимулираща съставка за стръв за шаран, с доказан опит за улов на големи риби и употреба през зимата.Благодарение на специалния процес на ензимна хидролиза за производство на тази хидротечна течност от пилешки черен дроб, т..

19.90лв.

n-Маслена киселинаТова е наистина невероятен атрактор за шаран и един от най-ефективните. Дори при много ниски дози шаранът лесно може да открие тази добавка, когато е заровен в долната тиня, той е толкова мощен. Това е напълно естествена органи..

9.90лв.

Екстракт от сладки тигрови ядки Наистина многофункционална течна храна за употреба във всякакъв вид стръв; бойли, примамка, пелтес, пръчка, метод-сподмикс и др. Това е много сладък концентрат от тигрови ядки, който шаранът полудява. А трябв..

27.40лв.

Ензимно обработени течни дрожди (пробиотични)Това са напълно различни течни дрожди в сравнение с нормалните течни екстракти от дрожди. Това е подобрена паста, подобна на течна мая, която действа като много мощен хранителен спусък и стимулант на апети..

41.90лв.

Конопено маслоМного стимулиращо масло за шарани. Чисто студено пресовано (<40 o C) конопено масло, едно от най-хранителните масла, познати на човечеството. Много високо съдържание на ненаситени мастни киселини (омега 3, 6, 9, EHA, G..

19.90лв.

Чисто масло от шотландска сьомгаСилно препоръчително хранително масло за привличане. Това чисто масло от сьомга от Scottisch е чудесен източник на лесно смилаема енергия, омега 3 и 6 и антиоксиданти. Тези свойства ще помогнат на всяка стръв да п..

13.50лв.

Минамино сироп, оригиналенЗлатист течен суперхран на базата на старци, черен дроб и далак, пълен с пептиди, витамини и минерали с естествен аромат на малина. Използва се в риболова на шаран вече половин век.Страхотен за използване с всякакъв вид стръ..

59.90лв.

Течен житен хидро, активенВълнуващ нов продукт, натоварен с лесно смилаемо нишесте, сложни захари, ензими и минералиМоже да се използва смесен във вашата стръв или самостоятелно като накисване / глуг, или да направите свой собствен изключително атрактивен..

14.90лв.

BetaStim, течен бетаинТечна форма на добре документирания рибен атрактант и много успешен стимулант за хранене на шаран бетаин на прах.Това е естественият бетаин, получен от захарно цвекло.Този бетаин е разработен в много лесен за употреба течен бетаин в ..

19.90лв.

Течен глицерин (E422)Това е прозрачно сладко сиропирано вещество, известно още като бутилен гликол. Често се използва за приготвяне на водоразтворими натопи, накисвания или уникални аромати, които лесно се откриват от шаран.Смесете минимум 20% (макси..

12.60лв.

Течен екстракт от стридиСилно стимулираща съставка на стръв, перфектна, за да даде на всички примамки на шарана допълнителен ръб. Този продукт е гъста течност, състояща се от минимум 30% водоразтворим чист екстракт от стриди.Тази течност може да се д..

19.90лв.

Течен орех хидро, активенВълнуващ нов продукт, натоварен с лесно смилаемо нишесте, сложни захари, ензими и минерали.Може да се използва смесен във всяка примамка, но особено с орехова стръв, като се използва брашно от тигрови ядки, тиквено протеиново браш..

34.50лв.

Течен консервант за стръв (моно пропилен гликол)Използва се за приготвяне на срока на годност на шаранда, за да се предотврати образуването на повечето плесени, за да се съхранява извън фризера и да запази вашата стръв свежа при дълги риболовни сесии.Преп..

18.50лв.

Течно сладко плодово аминокиселинно съединениеСладка плодова течност, заредена с L-аминокиселини.Страхотен за използване с всякакъв вид стръв; бойли, частици, пелети, сподове, пръчки и смлени примамки. Тъй като тази съставка е напълно водоразтво..

36.00лв.

Течност SuperStim Тази течност е най-новото от следващото поколение тригери за концентрирано хранене. Това е напълно нов спусък за хранене, най-новата иновация от рибовъдната индустрия, донякъде подобна на DMPT. Само това не е толкова силно, колкото D..

16.90лв.

Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата (1 страници)
течности, олио, течности за изработка на протеинови топчета, олио за изработка на протеинови топчета