• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Тежести и олова за риболов

Задни тежести FOX EDGES™ Downrigger Backleads - Шаранджийски риболов
-20%

FOX Downrigger Backleads са задни тежести предназначени да държат основната линия плътно към дъното, където никой шаран няма да се закачи за нея случайно. Просто закачате клипса към влакното и ги пускате, а те отиват право на дъното.Предлагат се в опаковк..

14.15лв. 17.70лв.
Задни тежести FOX EDGES™ Downrigger Backleads - Тежести
-20%

FOX Downrigger Backleads са задни тежести предназначени да държат основната линия плътно към дъното, където никой шаран няма да се закачи за нея случайно. Просто закачате клипса към влакното и ги пускате, а те отиват право на дъното.Предлагат се в оп..

14.15лв. 17.70лв.

Korda Flying Back Lead са специално проектирани, за да се подпомогне създаването на безопасна работна зона около стръвта. Уникалният дизайн позволява бързо да ги поставяте и бързо да бъдат отстранени, което ги прави най-ефективната система на пазара. Тези..

17.60лв.

Използва се за да държи маркера на обезопасено място над водораслите по дъното...

9.80лв.

..

12.00лв.

Tungsten Putty - меко олово осигурява всички основни елементи, които го правят отлично и подходящо за различни монтажи. Оптимална плътност е само едно от множеството качества, които притежава. Монтира се без никакви проблеми около повода. За най..

19.90лв.

Меко олово Fox - Edges Power Grip Tungsten Rig Putty - Изработка на монтажи
-20%

Fox Tungsten Rig Putty е меко олово от най-високо качество. Използвана е нова технология за производство му, Power Grip, която Ви гарантира, че след като го поставите на повода може да сте сигурни, че то ще остане там и след най-екстремното замятане. Перф..

16.80лв. 21.00лв.

Меко олово за утежнение на монтажи, разработено за максимално лепкавост правейки го лесено за използване, независимо от температурата. Със супер висока плътност с волфрам формула (така, че не трябва да използвате много). В наличност в зелено, кафяво ..

18.00лв.

Gardner Tungsten Chod Beads са бързо потъващи волфрамови тежести с висока плътност разработени, за да добавят тежест към Хеликоптер/Чод монтажите Ви.Оразмерени специално, така че да предлагат оптимален баланс между размер и тегло, като акцентът е да ..

6.90лв.

DARK MATTER PUTTY - мекото олово осигурява всички основни елементи, които го правят отлично и подходящо за различнимонтажи за риболов на шаран.Оптимална плътност е само едно от многото качества които притежава.Монтира се без никакви проблеми око..

21.80лв.

Nash Tungsten Sinkers, универсално меко олово за риболов, което лесно се плъзга към риболовни куки или главната линия за риболов, за да помогне на крайния захват и да действа като сигурна основа за оформяне на допълнителна тежест...

7.00лв.

МоделТеглоРазфасовка79113095ML 9595гр1бр79113115ML 115115гр1бр ..

2.70лв.

Fox Edges Tungsten Mainline Sinker - Изработка на монтажи
-20%

Fox Edges Tungsten Mainline Sinker е oлово, произведенo в кафяв цвят, за да може лесно да се слее с дъното на водоема и да се осигури максимално укритие на риболовната кука. Предназначено е за употреба директно върху основната линия без употребата на л..

6.65лв. 8.30лв.
Олово FOX Grappling Marker Lead - Шаранджийски риболов
-20%

FOX Grappling Marker Lead е маркерно олово с уникален дизайн помагащ Ви да получите максимално подробна информация за дъното на водоема.Цената е за опаковка от 2бр...

13.05лв. 16.30лв.

Тези тежести умишлено не са покрити, защото голото олово е много по-ефективно при предаването на контурите на езерното дъно. Вече лесно ще идентифицирате дали сте попаднали на плевели, глина, чакъл или пясък. Когато знаеш върху какво си попаднал можеш да ..

11.70лв.

Тези тежести умишлено не са покрити, защото голото олово е много по - ефективно при предаването на контурите на езерното дъно.Вече лесно ще идентифицирате дали сте попаднали на плевели, глина, чакъл или пясък.Когато знаеш върху какво си попаднал, можеш да..

11.70лв.

Разсукващо олово с помоща, на което може да разсучете усукано влакно. Завържете Spin-Doctor за влакното и хвърляйте, докато влакното се разсуче, но не повече за да не го усучете на другата страна.40 грама - 11 лева70 грама - 12.20 лева100 грама 13.40 лева..

11.00лв.

Риболовна тежест FOX CAMOTEX PEAR SWIVEL - Шаранджийски риболов
-20%

Ново попълнение в гамата CamotexДълбок дизайн с крушовидна формаКамуфлаж, покритие против отблясъциГолям въртящ се вирбелПредлага се в 1.5oz/42g, 2oz/56g, 2.5oz/70g и 3oz/85g..

2.80лв. 3.51лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX™ SWIVEL DISTANCE - Шаранджийски риболов
-20%

Перфектен за замятане на дълги разстоянияАеродинамичен профилГолям въртящ се вирбелКамуфлаж, покритие против отблясъци..

3.30лв. 4.10лв.
Риболовна тежест EDGES™ KLING ON - Шаранджийски риболов
-20%

Нов дизайн Kling на повод, идеален за риболов в реки, на склонове или когато има теглене по водатаФормована 3D камуфлажна текстураЗдраво камуфлажно нерефлексно гумирано матово покритиеГолямо въртящо се око, за да се монтира лесно на всяка щипка за олово и..

3.30лв. 4.12лв.
Риболовна тежест EDGES™ KLING ON - Шаранджийски риболов
-20%

Новият дизайн Kling  Kling On Lead е идеален за риболов от лодка, задържане на дъното на големи разстояния и бързо течащи рекиФормована 3D камуфлажна текстураЗдраво камуфлажно нерефлексно гумирано матово покритиеГолям въртящ се вирбел, за да се монти..

5.35лв. 6.66лв.
Риболовна тежест EDGES™ KLING ON INLINE - Шаранджийски риболов
-20%

Новият дизайн Kling On inline e идеален за риболов в реки, на склонове или когато има течение по водатаФормована 3D камуфлажна текстураНисък център на тежестта, така че максималното тегло да се приложи към куката възможно най-скоро, когато риба вдигне ваш..

3.30лв. 4.12лв.
Риболовна тежест EDGES™ KLING ON INLINE - Шаранджийски риболов
-20%

Новият дизайн Kling On inline е идеален за риболов с лодка, задържане на дъното на големи разстояния и бързо течащи рекиФормована 3D камуфлажна текстураНисък център на тежестта, така че максималната тежест се прилага към дължината на куката възможно най-с..

5.35лв. 6.66лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX KLING ON SWIVEL - Шаранджийски риболов
-20%

Ново попълнение в гамата CamotexПлоският профил и ясно изразените шипове осигуряват ненадминато сцепление при риболов на склоновеКамуфлаж, покритие против отблясъциГолям въртящ се вирбелПредлага се в 1.5oz, 2oz, 2.5oz и 3oz..

2.80лв. 3.51лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX™ IN-LINE FLAT PEAR - Шаранджийски риболов
-20%

Разполага с жлеб отвън за използване с вградени съоръжения за паданеНисък профилПлътна пластмасова вложкаКамуфлажно покритие против отблясъциПерфектен за къси средни или дълги разстояния, когато се лови в плътна PVA торба..

3.05лв. 3.82лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX™ IN-LINE SQUARE - Шаранджийски риболов
-20%

Разполага с жлеб отвън за използване с вградени съоръжения за паданеПредлага голямо съпротивление, когато рибата вдигне монтажаПлътна пластмасова вложкаКамуфлажно покритие против отблясъциПерфектен за къси средни или дълги разстояния, когато се лови в плъ..

2.80лв. 3.51лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX™ SWIVEL FLAT PEAR - Шаранджийски риболов
-20%

Нисък профилГолям въртящ се вирбелКамуфлаж, покритие против отблясъциПерфектен за къси средни разстояния..

2.80лв. 3.51лв.
Риболовна тежест FOX CAMOTEX™ SWIVEL SQUARE - Шаранджийски риболов
-20%

Перфектен за риболов на склоновеОказват голяма съпротива, когато рибата хване монтажаГолям въртящ се вирбелКамуфлаж, покритие против отблясъциПерфектен за къси средни разстояния..

2.80лв. 3.51лв.
Риболовна тежест FOX EDGES™ FLAT PEAR LEAD - Шаранджийски риболов
-20%

Плоско олово с нов дизайн, идеален за повечето ситуации на къси до средни разстоянияФормована 3D камуфлажна текстураСпециално проектирани за използване с щипки за щипки/хеликоптериЗдраво камуфлажно нерефлексно гумирано матово покритиеГолямо въртящ се вирб..

3.30лв. 4.12лв.
Риболовна тежест FOX EDGES™ FLAT PEAR INLINE LEAD - Шаранджийски риболов
-20%

Нов дизайн, плосък кръгов повод, идеален за много ситуации, особено за риболов на солидна торбаФормована 3D камуфлажна текстураНисък център на тежестта, така че максималното тегло да се приложи към куката възможно най-скоро, когато риба вдигне вашето обор..

3.30лв. 4.12лв.
Показани са от 1 до 30 от общо 40 резултата (2 страници)
тежести за риболов, олово за риболов