Срок за връщане: Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката. Ние не предлагаме директни заместители.

Процедура за връщане: За да върнете продукт, моля, попълнете формуляра за връщане, който сме включили с Вашата пратка. Ако не можете да намерите този формуляр, можете да го изтеглите от нашия уебсайт или да отидете тук. Преди да изпратите пратката обратно, моля, свържете се с нашия магазин на 0899 242 469 .

Изисквания за опаковане: Опаковайте продуктите, които искате да върнете сигурно, в картонена кутия. Това трябва да включва оригиналната опаковка и цялото ѝ съдържание, фактурата и гаранцията, ако е приложимо, заедно с попълнения формуляр за връщане. Моля, уверете се, че върнатите продукти са в оригиналната си опаковка, с всички етикети и прикрепени аксесоари. Продуктите не трябва да бъдат използвани или в повредено търговско състояние, освен ако в телефонния разговор не сте упоменали, че връщате продукта поради рекламация.

Доставка: Връщането на закупени продукти, както е описано по-горе, е за Ваша сметка. Вие носите отговорност за избора на куриерска компания, която работи в страната, за да върнете продуктите.

Адрес за връщане: Всички връщания трябва да бъдат изпратени до следния адрес:

Получател: за магазин hook.bg 

Адрес: бул. Приморски 23

Варна, 9000

Множество връщания: Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в една пратка. Но ако продуктите са от различни поръчки, всяка трябва да бъде изпратена като отделна пратка, придружена със съответния документ за връщане.

Процес след връщане: След като изпратите връщането си, ще получите товарителница, която можете да използвате, за да проследите пратката за връщане на уебсайта на куриерската компания. След като получим върнатите от Вас продукти във Варна, ние ще ги прегледаме. След завършване на този процес ще изпратим известие на имейл адреса, посочен в поръчката, и ще направим корекция във Вашата фактура, ако е необходимо.

Възстановяване на средства: След приемане на връщането, ние ще обработим възстановяване на сумата, която сте платили за артикулите (с изключение на разходите за доставка). Сумите ще бъдат възстановени в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка в магазин Hook. В определени случаи този период може да бъде удължен, ако има проблеми с банковите данни. Възстановяването на суми ще бъде извършено само чрез банков превод към сметката, посочена във формуляра за връщане.

Като използвате нашия сайт, Вие разбирате и се съгласявате с тази политика за връщане.