Спининг въдица Sportex X-Act Trout Spoon 185см/0.2-5гр.

Производители Sportex
Код: XA1801
Наличност: Налично
  • Цена: 264.51лв.
  • 293.90лв.

  • Бонус точки: 264

Sportex е производител на най-висококачествени въдици, съчетаващ най-новите иновативни технологии в Германия с класически дизайн, със силен акцент върху мощността и производителността. Много методи за развитие са придобити с течение на времето чрез сътрудничество с най-добрите рибари. Целта на инженерите на Sportex беше да получат топ въдици, без да се правят компромиси по отношение на производителността и функциите.

X-ACT Trout Spoon е специално проектирана за риболов с малки клатушки и позволява на рибаря абсолютен контрол върху риболова с малките примамки, като усеща и най-финните кълванета. Карбоновата заготовка Ultra High Modulus е подсилена с помощта на технологията "X4 Cross Technolohy", оборудвана е с водачи SIC Sea Guide, VSS макародържач и тънка двустранна дръжка с корково покритие на гърба. Пръчката има бързо действие (Fast), с повишена устойчивост на усукване по време на кастинг.


ЗАБЕЛЕЖКА: Въдицата е предназначена за риболов на пъстърва, а бланката е с десет години гаранция.

ВНИМАТЕЛЕН! За да се възползвате от удължената 10-годишна гаранция на производителя за заготовката на въдицата, трябва да се регистрирате на http://www.sportex.de/en/, като използвате уникалния код в гаранционната карта, която придружава пръчката. Кодът е прикрепен към задната част на пръчката и се състои от две букви, последвани от 4 цифри. Ако забележите дефект в пръта, моля, свържете се с вашия дилър, за да разрешите проблема възможно най-скоро. Моля, имайте предвид, че разширената гаранция се активира само когато задължителните полета (маркирани със *) са попълнени правилно. Ако регистрацията е извършена правилно, ще получите имейл за потвърждение.

Характеристики: Дължина: 1,85м;

Транспортна дължина: 96см;

Брой секции: 2;

Сила на хвърляне: 0,2-5g;

Действие: Бързо;Fast

Заготовка: Carbon Ultra High Modulus;

8 SIC Sea Guide ринга;

X4 Cross Technology; VSS макародържач;

Тънка двойна дръжка с корково покритие на гърба;

Тегло: 65гр;

Включена чанта за носене.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лош           Добър