Рибарски магазин HOOK fishing

Вашата страст е риболова!?

Рибарски магазин HOOK е правилното място за всички любители на това хоби. Ако искате да прекарате един спокоен следобед на язовира или морето, ще се нуждаете от добра екипировка. Вече няма нужда да се чудите от къде да закупите рибарските си принадлежности. Защото в рибарски магазин HOOK сте на правилното място!

Рибарски магазин HOOK  е официален представител за България на японските марки APIA, LINESYSTEM, SEA FALCON, ZEXUS, SHIMODA GYOGU. При нас можете да откриете пълна гама от въдици, макари, изкуствени примамки, влакна. Но това не е всичко, което предлагаме в нашия рибарски магазин. При нас можете да закупите и  куки, лодки, сонари, двигатели, захранки.

Висококачествени рибарски принадлежности на отлични цени и бърза доставка!         

А готови ли сте за следващото рибарско приключение?

В рибарски магазин HOOK Вашето удовлетворение и нашата основна цел! Затова можете да бъдете сигурни, че в рибарския ни магазин ще откриете само висококачествено рибарско оборудване.  Консултантите в нашия рибарски магазин са готови по всяко време да отговарят на въпросите Ви. Както и да Ви помогнат да изберете от нашата широка гама риболовни принадлежности. Ще Ви обяснят разликите в цените на различните марки.

Освен това в нашия онлайн рибарски магазин можете да откриете много полезна информация за речния и морски риболов. А също и  професионални съвети за различните продукти, аксесоари и въдици.